BOGANMELDELSER

#BloggertræfDK // Lovebooks

3. november 2015

Elsker bøger. Det kan ikke komme bag på nogen. Der er flere anmeldelser på bloggen, hvis du søger i søgefeltet.

Lola og naboens søn, var en af de godter der var med i goodiebag’en fra #BloggertræfDK. Den er venligst sponsoreret af Love-books.dk. Og hvis du ikke har læst den – så se at komme igang. Det er en vidunderlig bog, og du kan læse min anmeldelse her, hvis du har lyst.

Der er 3 bøger i serien, men de kan alle læses uafhængigt af hinanden. Men det synes jeg er synd, for der mangler nogle brikker, hvis man ikke læser dem fra en ende af. Lola og naboens søn er nr. 2 i serien –  Anna og det Franske kys er nr. 1, og Isla og Jagten på Lykke, er den 3. af Stephanie Perkins skønne bøger.
lola og naboens søn

Bogen er modtaget i en goodiebag, i forbindelse med bloggertræfDK.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar