OPLEVELSER

#BloggertræfDK // Fischer Pure Nature

14. november 2015

Fodpose 1 Fodpose 2

Til Bloggertræf.dk, fik vi sådan en fodpose i vores goodiebag. Den er til et lækkert fodbad, og er venligst sponsoreret af Fischer Pure Nature. 

De har rigtig mange ting på deres shop, til forkælelse af hele kroppen – tag lige og kig forbi, og se om der er noget der frister 😉 Fischer-Pure-Nature.dk. Du kan få hårprodukter, hudpleje, massage, – og peelingprodukter, te og duftolier – bare for lige at nævne et par stykker.

Der er 2 forskellige slags fodbadsposer, hvis man kigger på deres shop, den jeg har fået, er et urtebad med salt, og er et afslappende fodbad. Men du kan også finde en opkvikkende, så alt efter hvilket humør du lige har, kan du vælge ud fra det. Super smart. Man kan også, i samme genre, få en karbadspose – også afslappende eller opkvikkende.

Den har en ret kraftig duft, men jeg tænker den dæmper sig en anelse, når man kommer den i vandet.

Produktet var med i vores goodiebag til Bloggertræf.dk

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar