Duftverket.dk // Vinder

#BloggertræfDK // Max Factor

Max F 1 Max F 2

Lækker pakke fra Max Factor, der var i vores goodiebag til #bloggertræf15. En vippebukker, en neglefil, en pincet og en mascara. Jeg glæder mig rigtig meget til at få sat gang i denne mascara, der har gummibørste, som jeg er helt vild med. De sidste mange mascaraer jeg har haft, har været med gummibørste. Og jeg leder altid efter en god mascara. Jeg har fundet en del gode i løbet af årene, men jeg er altid på udkig efter en der er lidt bedre 😉 Men det kender de fleste piger vel. Denne hedder Velvet Volume.

MaxFactor.dk har en hjemmeside man godt kan bruge et par timer 😉  Du kan både læse om deres historie, se deres produkter, de nyeste nyheder, trends og se tutorials. Man køber deres produkter mange steder, men Matas.dk har de fleste af dem.

Mascaraen kan du finde her.

Max F 3

Produkterne er modtaget i goodiebag til bloggertræf15.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Duftverket.dk // Vinder