Fælles Fredag // Neon Galaxy

Goodiebox // November 2015

Get ready with Goodiebox.1En skøn box Goodiebox har sat sammen til os, denne gang. Lidt glitter til øjnene, og til kroppen, struktur til håret – lidt til neglene og lidt til håndtasken.

Min “unboxing”2 46Youth Lab – CC Complete Cream spf 30. Vejl. udsalgspris 219,95 for 50ml. Her er 20 ml.            

De fleste kender BB-creams – her er der en CC-cream – som jeg først hørte fandtes, for et lille års tid siden. Det – CC – står for Color Correcting. Så den gør din hud ensartet og dækker, samtidig med at den Tilpasser sig din huds naturlige farv. Youth Lab er et græsk mærke, som jeg ikke har hørt om før, og jeg glæder mig til at få stiftet bekendskab med denne. Den har solfaktor 30, som er ret lækkert, da du jo også får solens stråler på kinderne i frostvejr 😉

Lernberger & Stafsing Dryclean. Vejl. udsalgspris 99,95 – for 80ml. Full size produkt.

Det er ikke så meget, jeg lige for øjeblikket bruger tørshampoo. Simpelthen fordi jeg træner næsten hver dag, og derfor vasker hår hver dag. Jeg kan også godt mærke det på håret. Før – da jeg kun vaskede det et par gange om ugen, blev det ikke nær så fedtet som det gør nu. Hvis jeg ikke har vasket det i 1½ dag, er det super fedtet.. Æv æv. Her er der en der er beregnet til mørkt hår, og den er jeg lidt spændt på at prøve faktisk. Se om den smitter af ? Man kan også bruge tørshampoo til at give mere struktur og volumen i håret. Denne svenske tørshampoo har vundet en Danish Beauty Award.

Marsk Mineral Eyeshadow. Vejl. udsalgspris 149,95 – Full size produkt.

Jeg har slet ikke forsket nok i alle de mineralske produkter. Jeg kunne vældig godt tænke mig at få det prøvet rigtigt. Denne her er altså en sølvfarvet mineral øjenskygge. Den kan bruges ovenpå en primer, for et intens look, eller et mere shimmery resultat, hvis du bare kommer den direkte på huden. Foilet again hedder denne smuksak.

DM Skincare Pure 24 Gold Shimmer Body Soufflé. Vejl. udsalgspris 299,95 for 75 ml. Full size produkt.

Jeg har før skrevet om DM Skincare, og vi har også fået produkter fra dem i goodieboxe tidligere. De har rigtig mange lækre produkter. Og så er skønne Karina bare rigtig sød, og skøn at høre på. Måske kan du huske, at jeg var inviteret til bloggerdag i Randers Water & Wellness ? Ellers læs med her. Denne gang har vi fået en diamand body creme. Intet mindre. Jeg har prøvet den før – på den omtalte blogger dag. Og den giver det fineste shimmer til kroppen. Har du nu en smuk nedringet kjole på til julefrokost – gør det altså lige underværker at du skinner lidt lækkert 😉 F.eks. på kravebenene, eller skuldrene. Og ikke nok med at du skinner – den giver faktisk også fugt samtidigt. Og du kan sagtens bruge den på dine kindben også – som lidt highlight.

Mesauda Milano Shine Flex. Vejl. udsalgspris 49,95 – Full size produkt.

Ny neglelak er jo altid velkommen. Denne gang i goodiebox, er der sendt 2 forskellige farver ud – en bordeaux, eller en lilla, som er rigtig meget fremme lige nu.

Rapunzel Of Sweden Super Elastik. Vejl. udsalgspris 19,95 – for 2 stk. 

Der går lige et par dage, før jeg kan bruge disse fine elastikker. Jeg er jo næsten lige blevet klippet meget kort page 😉 så det er meget begrænset hvor meget hår jeg kan samle i en tot. Men de virker super skønne – dog lidt stive? altså ikke så elastiske, hvis du forstår hvad jeg mener. Men elastikker (og hårnåle..) er bare sådan noget der altid forsvinder… Der er intet metal i, og derfor mindsker det slid på dit hår.

TIC TAC Fresh Mint. Vejl. udsalgspris 7,95. 

Der er ikke så meget at sige – Det er altid skønt med lidt friskhed til munden. Jeg er storforbruger af tyggegummi eller pastiller. Simpelthen fordi min medicin gør, at jeg døjer rigtig meget med mundtørhed. Det bevirker, at hvis jeg møder nogen, taler meget, eller bliver genert… bliver jeg så tør i munden som Saharas ørken… Derfor har jeg næsten altid tyggegummi i munden, eller pastiller med.

Gilda Anti Agening Serum.                                                                                                                          

Er et erstatningsprodukt, for dem der i September boxen modtog Revitalising Mask fra samme mærke. Det blev vi bedt om at smide ud, og at vi ville få et andet produkt senere. Det er så med denne gang. 

Produkt der giver masser af fugt til din hud i vinterkulden. Du kan bruge den både under din dag- og / eller natcreme, og skulle forebygge og reducere rynker. Den skriver også fine linier, og det synes jeg nu nok jeg har rundt om øjnene, så det er jeg spændt på at se om virker. Den er fri for parabener og parfume.

Du kan se alle tidligere Goodieboxe lige her., Se hvad det hele handler om her – eller tilmelde dig her.5

Goodieboxen er tilsendt til anmeldelse – det er altid min egen mening du får og læser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Neon Galaxy