CND Forår 2016 // Art Vandal kollektion

Fælles Fredag // Marmorering.

Marmorering var fælles fredag’s tema i går (Jaja, I know..)  Hvis man oversætter det, bliver det til marbeling. Og her tænker jeg selvfølgelig straks watermarble.

Dog lavede jeg lige en anden først – halvtør pensel, ovenpå den hvide Cream Puff fra CND – den hedder Turbulence, og var en jeg fik med i min bloggerpose fra bloggertræf. Jeg mener, at det er det der kades Drag-marble.1 2Den næste er så en watermarble. Men på en helt ny, og lettere måde, synes jeg. Lakkerne her, er DJ Play That Song, og Mint Candy Apple fra Essie. Den er jo på ingen måde perfekt !! Men en af de bedre watermarbles jeg har lavet..3 4Jeg har lavet 4 glas vand, og dryppet lakken i, og lavet streger med mit dottingtool, præcis som jeg plejer – forskellen er blot, at jeg så lader det tørre dér i koppen – i min. ½-1 time. Herefter løfter jeg det op, tørrer det let henover et stykke papir, og klipper det til så det passer på neglen. Herefter et tyndt lag topcoat, eller alm. lak, og lægge det tilklippede stykke på. – Voila – watermarble – uden alt det beskidte rengøring 😀 😀 Det bliver fremtidens watermarble herfra i hvertfald. Så skal jeg ikke kæmpe så hårdt med at finde ud af at placere fingeren rigtigt i vandet.

Husk at kigge forbi de andre fredagsdamer. Jeg ved, at de lagde det op i går 😉

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CND Forår 2016 // Art Vandal kollektion