Color Club // Kind of Black-Ish.

Goodiebox // Februar 2016

1Goodiebox fylder 4 år.

4 !! Jeg har ikke været med helt fra start, men ihvertfald de sidste godt 3 år. Og jeg må sige, at jeg synes boxene har ændret sig – til det bedre.  Denne gang er ingen undtagelse. De har virkelig forkælet os. Wauw… Og KÆMPE tillykke til Goodiebox. 2 3

Eylure – Naturals no.031. Vejl. udsalgspris 59,95. Full Size.

(Hvem har ikke drømt om dem ??? ) Jeg glæder mig helt vildt til at få prøvet de her vipper. De er så fine, og ser så naturlige ud, at man sagtens kan bruge dem til hverdag. Wauw siger jeg bare. Der er lim med i æsken også. Og så er jeg ret overrasket over, at prisen ikke er højere ? Troede virkelig de var dyrere. Men det er et stort plus – så kan de fleste være med. Og hvem vil ikke gerne have smukke dådyr øjne/vipper ?

Balance Me – Restore and Replenish Cream Cleanser. Vejl. udsalgsp. 230 kr. for 125 ml. Her er 50 ml.

Balance Me, har vi også fået før i boxen, og de laver nogle ret lækre produkter. Jeg synes dog ikke vi har fået såå mange renseprodukter, så det er super lækkert at få. Jeg leder hele tiden efter nye produkter, men jeg har en tendens til, at vende tilbage til Matas’ egne striber. Nu ser vi, hvad denne lille sag har at byde på. Den fjerner din makeup (også vandfast ? Det vender jeg tilbage med), og efterlader din hud mættet og frisk. Den særlige blanding af essentielle fedtsyrer, antioxidanter og vitaminer er mild og kan derfor bruges af alle hudtyper. Du kan med fordel lade cremen sidde i 5 min. inden du fjerner den med lunkent vand på f.eks. vat – eller en vantrondel.

Eucerin – Hyaluron-Filler CC Cream. Vejl. udsalgspris 219,95 for 50 ml. Her er 7 ml.

Elsker produkter fra Eucerin, og vi har fået mange produkter i tidens boxe. Dette er en cc-cream – som jeg ikke tror vi har fået før. Det er en farvekorrigernede dagcreme,som blender helt naturligt ind med din egen hudtone, og mindsker ujævnheder. Den indeholder SPF 15. Du bruger den på ren hud – f.eks. istedet for din dagcreme.

Unani – Dermo Defence Face Mist. Vejl. udsalgspris 175 kr. for 125 ml. Full Size.

Den dufter simpelthen så lækkert. Kommer nok til at udrydde denne her ret hurtigt… :p Det er en skam 😉 For jeg er nok for nærig til at købe en ny, når den koster 175 kr. Jeg mener.. Noget du bare sprøjter i ansigtet ? Måske forstår jeg det ikke helt. Men lækker dét er den. Den giver et fugtighedsboost, som hjælper huden med at bevare PH-balancen. Den kan lindre følsom og rød hud – så har du været i solen, eller i frostvejr, skulle den hjælpe. Du kan bruge den under din alm. dagcreme, eller / og i løbet af dagen, for lige at give lidt extra fugt.

Beautyblender – The Original Beautyblender. Vejl. Udsalgspris 129,95. Full Size.

Den er jeg spændt på. Jeg har (haft) en, jeg fik på apoteket. Første gang jeg skulle vaske den, gik den midt over… Men jeg mangler faktisk en. Især når jeg kommer hele “masken” i ansigtet. Til at få blendet highlighter, contour, blush, osv rigtig fint. Den giver et fint look, uden ujævnheder og striber. Man kan med fordel lige fugte den med lidt vand, og klemme det overskydende ud igen. OG husk så – at den skal rengøres på samme vis som dine andre makeup redskaber 😉

Beautyblender – Solid Blendercleanser. Vejl. udsalgspris 155 kr. Full Size

Du kan evt. bruge denne her, til at rengøre din beautyblender med. Gør din pensel, eller beautyblender våd, og rengør den så med denne her – den skulle virke super godt. Jeg er selv ret spændt på at prøve.

Egyptian Magic – All Purpose Skin Cream. Vejl. udsalgspris 189,95 kr. Prøve.

Har vi fået i Goodiebox før. Og jeg må erkende… at jeg ikke har fået det brugt. Kender du til det ? Det er et vidundermiddel – all-over produkt. Du kan bruge det til dit hår, dine tørre læber, sprukne hænder, forbrændinger, strækmærker og udslæt. Jeps – det er magisk. Jeg må altså lige prøve det 😀

Til sidst har vi fået en rabatkode til SPIASPIA.dk på 350 kr. Hvis vi køber for min. 600 kr. Desværre er der ikke lige noget jeg brænder for at købe. Men det er en helt ok rabatkode.

Alt i alt en virkelig lækker box med spændende nyheder, og flere ting jeg ikke har prøvet før. Og mega dyre ting også denne gang – så prisen er helt sikkert hjemme.

Du kan læse om, og se tidligere boxe – her.

Vil du være medlem ? Se hvordan her.

159 kr. om måneden, for en omgang forkælelse. I love it. 4Boxen er modtaget til anmeldelse/test. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg modtager ikke penge for at skrive om den her på bloggen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Color Club // Kind of Black-Ish.