FÆLLES FREDAG

Fælles Fredag // Kage

4. marts 2016

Jeg havde ikke lyst til kage… (Who am I kiddin’ 😉 ) Så jeg ville lave noget andet.

Jeg er helt sikker på, at bamse og hans ven,  sidder og spiser kage i parken, derfor får I dette stamp i dag.

Lakken er Crystal Baller fra Color Club, og stampinglakken + plade er fra Born Pretty Store.

Det ene har jeg stampet på helt almindelig vis. De 3 andre er et forsøg. Jeg har “samlet” stampet op på sædvanlig vis, men ladet det være på stamperen. Her har det fået et lag Seche Vite Topcoat, og så har det fået lov at tørre.

Herefter har jeg taget det op med en pincet – lagt lidt TC på neglen, og lagt stampet over på. Det er helt ok – men tror jeg skal prøve med en anden TC. Det blev meget stift, og lidt svært at arbejde med.

Jeg har stampet på neglen med min clear stamper. Derudover har jeg brugt ALLE de andre stampere jeg har 😉 På nær den hårde lyserøde – you know… ?3 4

Husk at tjekke de andre damers bidrag ud 😉

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar