Fælles Fredag // Påske

Depend // Neglelakfjernere

1Jeg har fået en stak neglelakfjernere hjem fra Depend, som jeg vil skrive lidt om til Jer.

De kan købes i Matas, Magasin og Salling. DOG kan den grønne kun købes i Magasin.

Der er 3 serier i O2 systemet,  og de fås som Dip-In removers, og i “alm.” flaske, som de fleste kender.

Den blå er Superhurtig. Det kræver blot et par sekunder før den har fjernet lak på neglene.

Den lilla er Duftfri, hurtig, god for miljøet, og biologisk nedbrydelig. Og den ER virkelig lugtfri… Normalt når jeg sidder og ordner negle, ønsker familien at døren til rummet er lukket. Men med denne lakfjerner klager de altså ikke. De aner simpelthen ikke jeg har gang i lakfjerneren.

Den grønne er til tørre og flossede negle, og er som den lilla, miljøtilpasset og biologisk nedbrydelig.

Fælles for dem alle 3, er at de er 4-free. Det betyder, at de ikke indeholder, acetone, parfume, olie eller farve. De udtørrer ikke neglene, eller gør dem porøse.

Og det er her jeg synes det er lidt “sjovt”. For når jeg har fjernet lak i “dåserne” 😉 … ser mine fingre nemlig ud som om de er blevet dyppet i olie. De er på ingen måde tørre, eller trælse at se på, som hvis du f.eks. bruger acetone til at fjerne din lak med. De er bløde og lækre. Selvfølgelig skal du vaske hænder. Det skal man altid når man har fjernet lak. Og selvfølgelig er det også en god idé at bruge både negleolie og creme efterfølgende.

Og det gælder jo både dip-in fjernerene og removeren i flaskerne.

Flaskerne har et lille bitte hul i toppen. Det gør det, for en klummermikkel som mig…, lidt mere sikkert.

Den lilla dåse med pads i, er altså super god at have med på farten. Der er ikke noget værre, end at have en smuk lak på, som pludselig skaller – eller vælger at tage flugten…. Pist borte på én negl – er lakken. Ja, så er det altså rart, at man lige har en “nødhjælpsdåse” i tasken. Og den fjerner lakken ganske fint. Dog synes jeg, at der kræves en pad til hver negl. Ihvertfald hvis man har lak på i rigelige mængder. Altså basecoat, 2-3 lag lak og topcoat. Og herudover evt. nailart….. Den er selvfølgelig også helt lugtfri som sine søstre i lilla 😉

PicMonkey Collage

Jeg er igang med at overveje en video til Jer. Er det noget I gider at se ?

Produkterne er modtaget til anmeldelse/test. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Påske