Boganmeldelse // Åbent hus // Sofie Sarenbrant

Goodiebox // Marts 2015

1Lækker box i denne måned. Wauw.. Alle produkter er Full Size, denne gang, så vi rigtigt kan prøve, dufte, mærke, føle og bedømme. For det er produkter der er nomineret til Danish Beauty Award 2016. Og vi kan være med til at stemme. Indtil d. 15. april.

Det er en limited editon box, da Goodiebox har fået lov at uddele deres egen pris til Danish Beauty Award. OG det er så det produkt vi skal være med til at vælge.

Jeg er virkelig imponeret. Der er vidst et enkelt produkt jeg, måske, ikke kommer til at bruge. Men prøves, det skal det selvfølgelig.2

Karmameju Star Micellar Water 02. Vejl. udsalgspris 149 kr.

Jeg har længe drømt om flere Karmameju produkter, så det er så skønt at få den i Goodiebox. Og den er virkelig rigtig god. Og dufter skønt. Den er super behagelig at få på huden, og frisker skønt og lækkert op. Micellar produkter har længe været “hipt”, og jeg har prøvet et par stykker. Nogle bliver jeg simpelthen tør som en rosin af.. i ansigtet forståes… 😉 Men det gør jeg ikke af denne her. Det er et  3i1 produkt, der blidt fjerner makeup, samtidigt med at den altså fugter huden. Genialt. Den indeholder bl.a. økologisk aloe vera, blomstervand fra appelsin og ørkenplanten Jerikos rose.

Gosh Copenhagen Defining Brow Gel. Vejl. udsalgspris 79,95.

Du kan sagtens nøjes med at bruge denne til dine bryn, den definerer, og holder hele dagen. Jeg bruger dog stadigvæk min øjenbrynspen først – og bagefter kører jeg lige brow gelen ovenover. Det gør at det ser mere naturligt ud – altså hårene i brynet 😉 OG den holder hele dagen. Den er skøn.

The Body Shop Honey Bronze Tinted Leg Mist. Vejl. udsalgspris pris 185 kr. 

Leg misten giver glød på et øjeblik. Bare spray på, og du har en lækker tan. Så er du fri for at blive fedtet, eller det skal smitte af, hvis du bruger de sædvanlige produkter. Og solarie er altså ikke helt sundt. 😉 Jeg sprøjter bare lidt på benene, og smører det ud med hænderne. Det smitter ikke af på hænderne, så man er griset og beskidt bagefter. Dog synes jeg at den “sprøjter” lidt. For jeg kunne se en masse stænk på mit hvide badeværelsesgulv bagefter.

Ecooking Multibalm. Vejl. udsaglspris 139 kr. for 75 ml. og 99 kr. for 30 ml.

Nyt dansk mærke, jeg har ikke hørt om dem før. Fin emballage, der er nem at åbne, da der er skruelåg (altså ikke ligesom Nivea læbepomaderne…). Den dufter ikke særlig godt, hvis du spørger mig.. Men nu er jeg jo også pænt sart 😉 Den er uden parfume og hormoner, og du kan bruge den til nærmest alt. Tør hud, skadethud, tørre neglebånd, tørre og sprukne læber, sår og rifter. Jeg har lige haft de tørreste albuer i mands minde. Så tørre, at det gjorde desideret ondt, bare jeg rørte ved dem. Men efter 2 nætter med Ecooking Multibalm, var der sket underværker. Jeg smører stadig, og de er blevet rigtig lækre og bløde. Derudover har jeg, for tiden, en ret sart hud, der klør og er irriterret (tror det er mit nye vaskemiddel…), og jeg er virkelig god til at kradse mig selv til blods. Og her virker det altså også, skulle jeg hilse og sige.

Jorgobé White Tea Balancing Cream.Vejl. udsaglspris 168 kr. 

ENDELIG !!! En creme til ansigtet jeg kan lide. Der ikke smelter af mig såsnart jeg har kommet det på. ÅH og så dufter den skønt. Jeg er virkelig fan af denne her. Multifunktonel – kalder de den, da den er udviklet til at regulere din hudtype, så fedtet hud får nedsat talgproduktinen over tid, og tør hud får tilført mere fugt. Den er nærende og fugtgivende, og holder din hud både sund og i balance.

Maria Nila Luminous Colour Masque. Vejl. udsalgsprisl 299 kr. 

Veganske produkter, er normalt ikke så meget mig.. Af den simple grund, at jeg ikke bryder mig om duften. MEN denne lækre maske fra svenske Maria Nila, er ihvertfald en undtagelse. Der står godt nok at det er til farvet hår, men det betyder ikke, at den ikke også fugter og genskaber helt almindeligt hår. Den skal sidde i håret i 3 minutter, og den dufter himmelsk – af granatæble. OG håret er blødt som smør når man er færdig. Jeg er fan.

Kunne du tænke dig at få en lækker box ind ad døren hver måned ? Tjek her, hvordan du tilmelder dig. 159 kr. om måneden

Og lur med her, hvis du vil se tidligere boxe. 

3

Goodieboxen er modtaget til test/anmledelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // Åbent hus // Sofie Sarenbrant