Boganmeldelse // Hemmelighedernes atelier // Liz Fenwick

Hvaaa… Sker der noget ? Og hva’ med den der give away…

Jep… Jeg ved hvad I tænker. Hvad pokker har du lavet hele påsken.. Hva’ ? Har du overhovedet leget med lak ? Det er ikke ligefrem fordi det vælter ind med billeder om neglelak eller makeup…

Og var der ikke også noget med en give away, du har ævlet om ?? tulpbloggBilledet er lånt herfra 

Jo.. Jeg ved det godt. DER KOMMER EN GIVE AWAY. I er ikke glemt..

På søndag.. Om under en uge, skal min ældste søn konfirmeres. Det er altså lige om lidt.. Ikke at jeg kan forstå det. Jeg mener bare – mine forældre var da “OLD”gamle, da jeg blev konfirmeret, ik’? Jeg er da næsten lige blevet konfirmeret, er jeg ikke  ?

NÅ – men ihvertfald, har jeg lidt andre ting at tænke på i disse dage. Vi skal holde konfirmation herhjemme i stuen, så der er lige et par ting jeg skal lave. Og jeg kan godt lide at være kreativ – så der sker også lidt på den front..

MEN GIVE AWAY’EN så – hvornår kommer den.

5826693-trampoline-kid

JO – nu skal I høre. Jeg mangler lige de sidste ting, at gøre klar til en virkelig lækker omgang. SÅ midt i næste uge, er den oppe at køre. OG I KAN GODT GLÆDE JER.  Der er rigtig mange lækre sager på spil.

Det var bare det for nu. Kan I holde Jer muntre, jeg er snart tilbage 😀

Møs i face. C.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // Hemmelighedernes atelier // Liz Fenwick