CND Vinylux // Flirtation Collection

Boganmeldelse // Den hemmelige kvinde // Anna Ekberg.


Boganmeldelse


Titel: Den hemmelige Kvinde.

Forfatter: Anna Ekberg

Genre: Kærligheds Krimi

Forlag: Politikens Forlag

Antal sider: 400 som bog.

Læst som: E-bog på min Iphone.

Udgivet: 12. maj 2016

Læst/anmeldt for Plusbog.dk


Den hemmelige kvindeBilledet er lånt på Plusbog.dk – undskyld for rystelsen 😉 

Louise bor på Christiansø, hvor hun ejer og driver en lille hyggelig café. Hun er kæreste med Joachim, en lovende forfatter, og de hygger sig i hinandens selskab.

En dag dukker en mand op i cafeén, og påstår at Louise hedder Helene, og er hans kone. Mor til hans 2 børn. Louise forstår ingenting – man ville da vide hvis man havde børn.? Det kan ikke være hende han mener, det må være en der ligner. ?

Efter lidt tumult, og politiets ankomst, skal Louise og Joachim nu alligevel med på stationen, så de kan få redt nogle tråde ud.

Louise / Helene møder de 2 børn. Hun kommer hjem til Edmund’s hus. Har hun boet her ? De børn – dem har hun ikke set før. Skulle hun være styrtende rig, og arving til et kæmpe firma ? Når hun på Christiansø, blot ejer en lille café, som lige netop kan løbe rundt. ?

Men Louise kan jo godt se, at det er hende der er i familiealbummet. På billederne sammen med børnene. Men hvorfor skulle hun dog forlade dem ? Det giver slet ikke mening. Der må jo være en grund til at hun ikke bor sammen med Edmund mere.

En hel masse sker på kort tid. Joachim forsøger at lede sin egen efterforskning, for at hjælpe Louise.

Den er helt ok, og jeg synes egentlig plottet er godt. Man opdager dog, at der er nogle ting i bogen, der ikke helt hænger sammen. Én ting der bliver skrevet i starten – som pludselig er lavet om.

Indimellem en meget langrukken bog. Vi får virkelig mange oplysninger, som slet ikke er relevante, og jeg sprang indimellem et par sider over, simpelthen for at komme videre.

Den fangede mig ikke rigtigt, og jeg skulle tage mig sammen til at læse videre. Og det synes jeg er ærgerligt.

Heldigvis er vi ikke alle ens, og jeg er sikker på, at der er nogen der er helt vild med denne bog. Jeg læser dog også gerne en ny krimi af Anna Ekberg – det kan jo være den næste er mere spændende – eller bedre.

 

Bogen er modtaget som E-bog til anmeldelse på Plusbog.dk. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. Det er altid min ærlige og uforbeholdne mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CND Vinylux // Flirtation Collection