Depend // The Great Desert // Forår 2016

Lola Ramona // Salg til fordel for børnenes kontor i Horsens.

I ved, jeg elsker Lola Ramona. Jeg har vidst et lille crush der.. Har du det ligesådan ? Så kan du snart købe lækre sko, til billige penge – samtidig med, at du støtter Børnenes kontor i Horsens. 1 red.

Det er 5. år det afholdes. Salg til fordel for børnenes kontor i Horsens.

Lola Ramona samler en masse varer, både fra dem selv, men også andre mærker. I år er der også sager fra mine yndlingskjoledamer – nemlig Margot og DuMilde. Så hvad tror du jeg skal på lørdag ?? Jeps – jeg skal nemlig (igen) med til Salg til fordel for Børnenes kontor.

Skal du med ? Jamen så får du da adressen her af mig 🙂 Venusvej 5, 8700 Horsens. 10-14. Og det er PÅ LØRDAG <3

salg til fordel for børnenes kontor 2Der plejer at være virkelig gode priser. Man får skønne mærker til næsten ingen penge. Jeg tror faktisk kun, at det var det første år jeg ikke var med, ellers har jeg været med hvert år.

I år kan man så også købe kjoler, og accessories. Der er desuden, også tasker, og der er mange fede. Det er ikke til at gætte, hvad der præcis er med til dette salg, for meget af det, er noget de finder på lageret f.eks.

Der er rigtig mange der spørger, om der så er noget for dem “med store fødder”  – og ja, det er der. Der plejer at være sko i alle størrelser.

De modtager alle betalingsformer denne dag, så der er ingen undskyldning om at man ikke har fået hævet 😉 haha…

Og så er det altså lidt hyggeligt, at møde andre Lola tøser. Jeg har f.eks. en rigtig sød veninde, jeg har mødt igennem Lola Ramona. ( Du ved selv hvem du er B. <3 )

Ses vi på lørdag ? Ja, det tror jeg da vi gør.

Her fra arrangementet i 2014.2 redred 3

Og så lige et par fødder <3 <3 <3 red 4 red4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend // The Great Desert // Forår 2016