Depend 7-Day // Sommer 2016 // BFF's Forever

Goodiebox // Maj 2016

Ja – jeg gentager lige mig selv her. Lækker. Lækker. Lækker box.

Goodiebox for Maj måned landede i sidste uge, en smule forsinket, men jeg synes de har været gode til at fortælle på Facebook hvorfor den var forsinket, hvornår vi kunne forvente den kom, osv.

Lige noget sjovt først 😉 I maj 2013 – så boxen sådan her ud. Det var det første år jeg bloggede, og nr. 2 box jeg fik ind ad døren. PicMonkey CollageNå – men det er jo Maj – 2016 det skal handle om, så her kommer den 😀

1 2Månedens tema er City Break. Hvem har ikke lyst til at tage afsted. Bare for en weekend. Skønne Paris, Mode London, Varme Mallorca. (Jeg er nok mest til Mallorca 😉 ) Her i boxen i denne måned, er der lidt af det hele. Lige til en forlænget weekend.

Garnier Respons Body Mythic Olive Dry Oil. Vejl. Udsaglspris 49,95. Full Size

Den er jeg simpelthen blevet forelsket i. Delte også et billede den anden dag, på Instagram. Dufter himmelsk, trænger hurtigt ind, og fedter ikke. Eller – ihvertfald ikke på kroppen. For mit badeværelsesgulv blev livsfarligt.. efter jeg havde sprøjtet mig med olien den anden dag. Det må simpelthen strinte ud over det hele. Så pas på med det, hvis du har små strømpesokker der løber ud på badeværelset 😉

Nicka K Hydro Lipstick. Vejl. Udsalgspris 75 kr. Full Size

Virkelig rød. Virkelig lækker. Jeg er ikke så god til pang-rød på mine læber, men indimellem gør jeg forsøget alligevel. Den er ihvertfald så fin.

Perfume Pod Atomizer. Vejl. udsalgspris 85 kr. Full Size

Super smart med en lille parfume beholder, så man kan tage sin yndlingsparfume med på tur, uden at risikere at smadre hele flakonen. Den kommer jeg helt sikkert til at være glad for.

Dove Advanced Hair Series. Regenerate Nourishment Shampoo/Balsam.Vejl. udsalgspris 49,95 for 200 ml.

Den ved I, at jeg elsker. Den har vi fået før i goodiebox, og jeg har også skrevet om den før. Stadig skøn, dufter godt, og gør håret lækkert.

Mesauda Milano – Gentle Lacquer Remover. Vejl. udsalgspris 59,95. Full Size

Jeg kan se, at nogle har fået den blå fra Depend. Det er jo min all times favorit, udover den fra Lidl. Så det er helt fint at prøve en anden. Den fungerer jo på fuldstændig samme måde, og den snupper også lakken af – dog ikke helt så hurtig som Depends. Fingrene bliver ikke fedtede, måske en smule tørre faktisk. Men dn virker som den skal.

Iroha Deep Repair Foot Socks. Vejl. udsalgspris 49,95. Full Size

Jeps – de er skønne de her sokker der blødgør fødderne. Jeg har næsten lige haft et par på – faktisk også fra Iroha. Det er dejligt forfriskende. Men jeg synes ikke den tager min hårde hud 😉 Bliver måske en anelse blødere – men jeg tror jeg skal udi noget “stærkere” for at få pæne fødder. Men jeg er sikker på at de er helt formidable efter et par lange gåture i Mallorca’s sand.

Être Belle Golden Skin Caviar Eye Roll On. Vejl.udsaglsris 149,95. Full Size

Får dem simpelthen ikke brugt.. Gør du det ? Jeg har haft forskellige gennem årene, og det ender med, efter 1 ½ uge, at jeg glemmer at få dem brugt. Tænker ellers at det er perfekt, og nemt.

Compeed Vabelplaster. Vejl. udsalgspris 59,95 for 5 styks. Extra.

Altid rart at have i tasken. 😉 Og de fylder jo ingenting. 3

Hvis du har fået lyst til at læse mere, kan du finde det her på Goodiebox.dk. Se tidligere boxe – her. Og tjek her, hvordan du tilmelder dig. 

Goodieboxen er modtaget til test/anmeldelse. Det er altid min uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend 7-Day // Sommer 2016 // BFF's Forever