Fælles Fredag // Holografisk

Wrap // It Works

Jeg prøver lige igen…

Jeg har testet en wrap på maven før. Og der var så absolut ingen resultat. Not what so ever…

Så da jeg blev spurgt om jeg ville prøve en wrap, sagde jeg ja – for at se om det var mig der gjorde noget forkert, eller det simpelthen bare ikke virker på mig. ( Jeg tænker jo, at jeg måske er lidt “speciel” med det stofskifte jeg render rundt med, og som gør, at jeg har så svært ved at tabe mig, trods den megen træning og sunde kost).

Jeg følger dagligt med inde på Susanne’s side, hvor der er mange der sender billeder ind af deres resultater. Det er super motiverende, og jeg håber sådan at det også giver en effekt hos mig. Siden hedder It Works! V. Susanne Christensen2

Jeg har set en del billeder på nettet, og tænker tit WOOOOW – kan det virkelig lade sig gøre ? Det er jeg nu spændt på.

Der er også en gruppe der hører hertil – de hedder det samme – find den her. Der skal man bare ansøge om medlemsskab.

Så jeg har taget billeder før, jeg gik igang, og så tager jeg billeder efter 24 timer og igen efter 72. Man kan først se det færdige resultat efter 72 timer.

Før man går igang, mens man har wrap på, og i de efter følgende 72 timer, er det super vigtigt at man drikker en masse vand. 3 l. i døgnet skal man op på. Jeg er ikke så god til det, som jeg gerne vil være, men det går helt ok. Jeg har 2 ½ l. vandflasker i brug – på køl. Og så har jeg elastikker på – 6 stk. så jeg ved hvor mange flasker jeg får hældt indenbords. Man skulle jo nødig drikke for mange 😉 Men det er vigtigt at få drukket en masse, for at få affaldsstofferne ud.

Den første gang man wrapper, må den max sidde i 45 min. Det er for at finde ud af, om man kan tåle produktet, hvilket giver helt fin mening.

Det gjorde jeg sidste gang, og jeg tænker lidt, at det måske er derfor det ikke havde den store virkning ? Ihvertfald tænkte jeg denne gang, at jeg ville have den på i 8 timer, hvilket er max. Jeg tog den på lige inden jeg gik i seng, og tog den så af igen da jeg vågnede. Det blev til 7 timer.

Første gang havde jeg viklet mig ind i Vita Wrap, for at holde wrappen på plads. Men der står i papirerne, at det muligvis vil forringe cremens mulighed for at trænge ind, da det ikke er åndbart. Så denne gang havde jeg taget et par “stram op”trusser på, der går helt op til under brystet. Og det blev helt fint siddende, så det kan jeg godt anbefale.1Wrappen er pakket ind i det fine omslag du kan se på billedet. Det er pakket sammen, så det ikke fylder særlig  meget, så det skal lige “lukkes op”, når man åbner pakken. Så får man det til at sidde (Det sidder af sig selv, pga. den creme der er på, men man skal jo ikke bevæge sig alt for meget, for at det kan falde af, eller forskubbe sig.), og bagefter hev jeg trusserne på plads.

Da jeg tog den af, kunne jeg se den var noget mere tør, end da jeg tog den på (og mere tør end sidste forsøg), så cremen er fint trængt ind i hvertfald.

Wrappen kan klippes til i stykker, så det passer helt nøjagtigt det sted du vil bruge det. Max 2 wraps af gangen (Dvs. at hvis du wrapper arme eller lår, kan du have på begge lår 😉 ) Man skal undgå træning lige før, og efter, da det vil hæmme cremens evne til at trække ind. Jeg har fået 2 wraps, som jeg vil bruge i forlængelse af hinanden. Der skal dog gå 72 timer, da det er den tid det tager for at alle affaldsstofferne er kommet ud. Men jeg håber at det giver noget “Mere” når jeg gør det “lige efter” hinanden.

Hvis man er interesseret, kan man sagtens holde et homeparty – ligesom Tubberware! 😉 ) Her kan gæster prøve wraps for 200 kr. Det kunne da være man skulle overveje det ?

Stay tuned – for flere oplysninger og uhhhh – før og efter billeder <3

3 kommentarer

 • […] Så er jeg klar med et resultat af min omgang med wrap. Det første indlæg – kan du læse her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise T.

  Lyder spændende 🙂
  Smider du et link på FB, når du er klar med resultaterne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bliver så spændende at se dit endelige resultat efter de 2 wraps. Det mest effektive og mest holdbare resultat fås ved at gennemgå et wrapforløb. Det er en proces, der sættes i gang og da vi alle er forskellige, så vil resultatet variere fra person til person – nogen ser hurtige resultater, mens andre skal bruge flere 🙂 Er du blevet nysgerrig, så er du velkommen i min Facebook gruppe https://www.facebook.com/groups/1803650593193487/ eller på min Facebook side It Works! v. Susanne Christensen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Holografisk