Depend o2 // Colour Pop // Sommer 2016

Goodiebox // juni 2016


Scandinavian Summer


-1 2

Juni måneds Goodiebox, er kategoriseret som Scandinavian Summer.

Urtekram Aloe Vera Gel. Vejl. uds.pris 44,95.

Kan bruges som aftersun, efter en lang dag i solen. Hvis du bliver forbrændt, er den også helt suveræn. Ikke en creme, men en gennemsigtig gel, der trænger hurtigt ind i huden, uden at fedte. Overhovedet !! Har ikke rigtig nogen duft, så (heldigvis) heller ikke en træls duft 😉 Så jeg tror jeg sender den med mit ældste afkom, der skal til Italien og lave gymnastik med juniorholdet. Den kan han bruge på forbrændte skuldre, og næse, når han glemmer at smøre om morgenen…

DEODOC Deowipes Intimate. Vejl Uds.pris 89,95

Dem kan man f.eks. bruge hvis man er på festival og ikke lige i nærheden af et bad.. Lige en lille intimserviet, der dufter af pære, bergamot og jasmin. Lige en Quick vask (Eller en Axelborg, som jeg altid har kaldt det 😉 ) Jeg er ikke så meget til sådan nogle servietter. Det skal ihvertfald være i yderste nødstilfælde..

Emite Eyelid Base. Vejl. uds.pris 229,95

Primer til under din øjenskygge. Og den virker. Jeg havde den på i lørdags under min sleek øjenskygge, og den sad stadig perfekt om aftenen. Jubiii. Nem at lægge, du kan enten bruge din finger, eller en lille øjenskyggepensel. Jeg er fan.

Zenz Organic Hair Treatment Pure No. 03. Vejl. uds.pris 288 kr.

Svane og allergimærket hårkur, til solskadet hår. Luxus spabehandling. 99,1 % af ingredienserne er naturlige. Styrker hår og hovedbund, og indeholder blandt andet økologisk koldpresset avocadoolie og renset aloe vera. Den glæder jeg mig til at prøve. Du kan evt. lade den virke op til 30 min. under et håndklæde, efter hårvask. Skyld efter med vand.

Beauty Made Easy. Oil Blotting Sheets. Vejl. uds.pris 49,95.

Eminente til den varme sommer – især – hvis du bruger meget make-up. Når man så sveder helt vildt, kan man lige bruge en blotting sheet – bare dup den på eks. panden, hvis det er den der er svedig. Bruger man ikke make-up, kan man man jo bare tørre sig i en serviet. Gør man det med make-up på, ryger det jo af, og så har man måske kun halv foundation på 😉  Har ikke prøvet dem før, så det glæder jeg mig til at teste. 1

Helt ok box. Ikke en af mine yndlings. Men jeg ved der er flere der har været super godt tilfreds, fordi der er flere hudplejeprodukter, og mindre make-up. Der kan ikke være til alle – hver gang.

Hvis du er blevet interesseret i at modtage en månedlig goodiebox, kan du se tidligere boxe her – eller skriv goodiebox i søgefeltet her på bloggen, så kan du se dem jeg har modtaget 😀

Her kan du se hvordan du tilmelder dig.   159,- alt incl.

Boxen er modtaget til test/anmeldelse. Det er mine ord, og mine holdninger. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend o2 // Colour Pop // Sommer 2016