Boganmeldelse // Calendar Girl - Juni // Audrey Carlan

Depend Cosmetic // Nail art

Måske har du set på Instagram, at jeg har lagt et par billeder op, med en masse nail art nyheder fra Depend Cosmetic ?

Ihvertfald er der kommet en masse forskelligt, som jeg vil vise Jer hen af vejen. Her får du bare lige et lille indblik i alle de nye sager.

De fåes i de større Matas butikker, og på Matas.dk. Tryk på linket, så finder du alt det nye nail art.

Stamping. Både som kit med de små runde plader, og en sort og hvid stampinglak. Selvfølgelig incl. stamper og skraber. Men du kan også finde den store plade, og et sæt med 3 stampinglakker for sig selv. Og alle motiverne er store nok til mine negle, så de burde kunne passes af de fleste. Kittet koster 129, pladen alene koster 39,95, og pakken med 3 lakker koster 75. Umiddelbart virker det som om, der kommer flere plader. Det håber jeg. Men de er rigtig gode at arbejde med. Motivet er dybt, og nem at få på stamperen.

1

Nail art pensler. Dotting tool, og 3 pensler. 2

Dekorations kit, hvor du både kan pynte neglene og kroppen. Der er lim med , hvis du bruger det til kroppen, men også topcoat, hvis det er neglene du dekorerer. + en rosenpind 79,95

Rhinsten til neglene med en lille pen til. 69,953 Stripingtape. Både det du (måske) kender, og andre som jeg ihvertfald ikke har set i danske butikker. Så kan du lave striber, små bølger, eller trekanter. 59,954

Nail-transfers. Uden brug af vand. Hvem har ikke prøvet waterdecals, som tit er umulige at få til at sidde fast på neglene ? Poten op, hvis det ikke kun er mig..- heeep.. Glæder mig til at udforske denne verden, for der er så mange fine, at man næsten ikke ved hvor man skal begynde. 59,955

2 forskellige slags stickers til neglene. 59,95. Det er “klistermærker”, som blot skal have et lag topcoat eller 2 på toppen.6 7Glitter og glimmer til de store guldmedalje. Man kan strø det på med fingrene, eller placere det på neglen som man vil have det. 79,9583 forskellige topcoats. Den blanke som vi alle kender, den matte, som rigtig mange kender (og I ved jeg elsker), og en ny der giver lakken et shimmer skær. Pakken med de 3 i, koster 69,95.9Så har I lige set nyhederne, og jeg lover der kommer en masse forskellige designs op. Men husk at følge med på Instagram, hvor jeg opdaterer dagligt.

Produkterne er modtaget til test/anmeldelse. Det er mine egne ord, og meninger du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. Og desuden tjener jeg ingen penge på bloggen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // Calendar Girl - Juni // Audrey Carlan