SKØNHED & MAKEUP

Matas // Root Volume Spray

24. juli 2016

1Fylde og løft til fint hår ? JA tak. Mit hår er tyndt/fint/skandinavisk.

Denne spray er udviklet til lige præcis fint skandinavisk hår.

Den her giver den vildeste fylde. Den skal sprayes i håret (vådt eller tørt – det er ligemeget.  Jeg har dog kun prøvet med vådt hår) – både i hårbunden og helt ud til spidserne. Hvis man vender hovedet nedad, mens man sprayer – og selvfølgelig også mens man tørrer det (det gør jeg altid), vil den endda give endnu mere fylde.

Højt hår – det får jeg af denne spray. Og så kan man jo sætte det som man lyster bagefter. Den indeholder B5 som giver glans. Fylden holder ! Hele dagen. Yes Please.

Køb den hos Matas – eller på Matas.dk 59,95 for 150 ml.

Produktet er modtaget til test/anmeldelse. Det er min egen holdning og mening du får. Jeg tjener ingen penge på indlæg på bloggen. 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar