Matas // Root Volume Spray

Idun Minerals // Neglelak og mascara

Måske har I set på Instagram, at jeg har fået 3 lakker fra IDUN Minerals ? Jeg var så heldig, på facebook, at vinde 3 lakker og en SILFR mascara fra My-Beauty.dk.

SKØØØNT. For… jeg kan ligesom godt lide neglelak og mascara – bare hvis nogle var i tvivl. Og super fedt, når det er et mærke jeg længe har gået og sukket efter, men ikke har fået købt.

Leveringen gik virkelig hurtigt, jeg havde pakken allerede dagen efter jeg havde skrevet med dem.
1 2 silfr mascara 1Mascaraen er virkelig skøn. Den giver lange smukke vipper, og klumper ikke.

Lakkerne indeholder alle 11 ml, og er super nemme at arbejde med. Der kommer lige tilpas på penslen hver gang, og penslen er samtidig helt perfekt. Det er et løst låg, der sidder på flasken. På den måde at forstå, at det firkantede kan tages af – og indenunder sidder der en rund prop for enden af penslen – som er den du skal holde ved, når du lægger lakken. (Ligesom Chanel f.eks.) Det ligner kvalitet. Og det er kvalitet. LÆKKERT !

Aquamarin er en super sød babyblå cremelak. Dækker helt perfekt i 2 lag. Topcoat ovenpå. 1 2 3

Almandin er dyb rød med en anelse metallisk skær. Også 2 lag og topcoat her. 1 2

Kvarts   er den smukkeste grå, jeg længe har set. Mørk uden at være totalt vinter-agtig – grå som kan bruges hele året rundt. Og så med lyseblåt og sølv shimmer. Det er helt klart den flotteste grå jeg ejer.4 2 3

Jeg har vundet lakkerne. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg – og jeg har ingen indtjening på bloggen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matas // Root Volume Spray