NEGLELAK & DESIGNS

CND Vinylux // Efterår 2016

7. september 2016

CND Vinylux er en skønt laksystem, der lover holdbarhed i op til 7 dage, hvis man husker at bruge den tilhørende topcoat (- og husker at forsegle tippen, med både lak og topcoat). Du skal ikke bruge basecoat, da det allerede er i lakken. Lakken tørrer på kun 8 minutter. Søg her på bloggen, hvis du vil se flere Vinylux swatches. 2

CND Shellac er et system du kun kan få på saloner. De (dem på salonerne 😉 ) skal være uddannet hos CND, og her skal lakken i en maskine/uv-lampe for at hærde.

CND er netop udkommet med en ny vinylux efterårsserie – 8 stk. er der i “Craft Culture” Collection. Den er inspirereret af jordfarvernes varme, og fremhæver “rødlige, smoky orange, dybrøde nuancer og vejrbidte blå nuancer af den unikke karakter”. Og er en hyldest til håndværkeres enestående arbejde.

CND Vinylux kan du købe flere steder. Nogle saloner har dem – tjek evt. din by, hvem der er forhandler. Ellers kan jeg nævne Minta.dk og Beautypower.dk – sidstnævnte har de nye til 75 kr. stk. Eller 2 forskellige sampakker med mini’s i. Hos Minta kan jeg ikke umiddelbart se de nye – men ellers har de CND til kun 69 kr. 1

Jeg har modtaget 2 lakker, jeg har swatchet for Jer.

Patina Buckle Er en smuk lyserød duochrome lak, der skifter farve fra lyserød, over lilla, og en smule blåt shimmer. Helt vildt flot. Da jeg lige så den, tænkte jeg godt nok “mormor” (Kan du følge mig ?) Jeg er jo oprigtigt talt slet ikke til duochrome lakker, men denne her, har godt nok slået benene væk under mig. 2 lag og topcoat. Jeg havde den forøvrigt på i flere dage – og kunne slet ikke holde op med at kigge på den.1 2 3 4 5

Oxblood – er en helt dyb, rød lak, der har en hvis karaktér over sig. Da jeg startede udi lakkens verden, var denne farve, og noget der ligner, lige præcis den jeg valgte – næsten – hver gang. Den er mørk mørk mørk vinrød. På billederne er den en smule lysere, end den faktisk er i virkeligheden, for den var rigtig svær at fange rigtigt. Her har den fået 2 lag og topcoat. Man kan give den et nyk mere med farven, for at få den endnu mørkere. 1 2 3

Lakkerne er modtaget til anmeldelse/test. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. Jeg tjener ingen penge på bloggen. 

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

  • Svar Katja Jensen 7. september 2016 at 19:25

    Nuij hvor er de lækre…de ryger lige på laklisten..?

  • Skriv kommentar