OPLEVELSER

DM Skincare // Beautymesse

30. oktober 2016

Jeg var jo inviteret til Beautymesse i Fredericia af DM Skincare, og Amaze Press. 1Derfor tænkte jeg, at jeg lige kunne smutte forbi en times tid, og så videre til Vejle, hvor jeg skulle til et arrangement kl. 15. …  Jeg var der kl. 11, da de åbnede, og måtte gå kl. 14. Og jeg måtte haste igennem det sidste, for der var bare virkelig meget at se.

Jeg har før skrevet om DM Skincare, og prøvet en del forskellige produkter. Og jeg er bare aldrig blevet skuffet. Ingen produkter der dufter/lugter mærkeligt. Det hele har jeg kunnet bruge, det er så lækkert.

Nogle af produkterne har jeg prøvet, andre har jeg stadig til gode.

Her kommer lidt billeder af deres stand på messen – og til sidst viser jeg min goodiebag fra DM Skincare.  2 3 4 5 68Jeg er ikke blevet bedt om at skrive dette indlæg., og modtager ikke betaling for det. Jeg tjener ingen penge på bloggen. 

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Maria fra Giveaways i Danmark 30. oktober 2016 at 19:12

    Spændende søde, godt du nåede forbi.
    Dejlige produkter på dine billeder:-)

    Rigtig god aften, i morgen Halloween.

  • Skriv kommentar