Mavala // Disco Collection // Christmas 16

Le Mini Macaron

Det er vidst de færreste der ikke har styr på, at i morgen er BLACK FRIDAY. Det er det også hos Le Mini Macaron. Du får faktisk 25 % på hele sortimentet. Fra midnat – altså hele døgnet der hedder d. 25. november.1Holdbar neglelak. ? Lak der holder i op til 10 dage, uden at skalle af. ? JA, tak, det vil de fleste af os gerne have, i en travl hverdag.2Dette er et startsæt. Startsættet indeholder en uv-maskine, en neglelak i samme farve som lampen (Den røde er ikke med i denne pakke), usb kabel og strømstik, en rosenpind, en fil, 10 engangs removerpads, og en brugsvejledning.

Jeg har længe fulgt med på Le Mini Macaron, på Instagram. Sukkede efter det, fordi jeg synes det er mega smart, at det kun tager 30 sekunder, pr. lag lak du lægger. Ingen brug af hverken under, – eller overlak. Og helt vildt nysgerrig på, om det var så nemt. Var man bare færdig med at lakere, og skulle man ikke vente på tørretid ? Holder den virkelig så godt ? 5 6Svaret må være. Ja. Den holder. Den tager blot 30 sekunder at tørre i maskinen. Pr. lag selvfølgelig. Og, bevares, det er jo godt nok hver finger, der skal i maskinen 2 gange á 30 sekunder. Men det føles ikke så lang tid når man er igang. Man skal jo bare huske, at man skal have rettet kanter, INDEN man propper fingeren ind i makronen 😉 Hver gang.

Men den er ikke til at slide af. Altså – nu har jeg (naturligvis – TøHø) ikke haft den på i 10 dage.. Jeg mener.. Come on. 😉 haha. Men der kom hverken ridser, mærker eller slid på spidsen.

Jeg har 2 farver at lege med lige p.t. Den lyserøde der fulgte med i denne startpakke, og så en rød – perfekt til den kommende juletid. 3

Man renser neglen, skubber neglebånd tilbage, og lægger et tyndt lag gel. Ind i maskinen i 30 sekunder, og gentager. Man kan jo ikke rense kanter når man er helt færdig med neglene, så det er lidt vigtigt, at man gør det hver gang man har lagt et lag, inden fingeren ryger i maskinen. Og så skal man naturligvis  passe meget på med, at det ikke rammer huden.

Lampen kan åbnes – vendes om, og så kan du få gel på tæerne også. Smart. Den er lidt nørdet, ik’? Jeg synes dog at ledningen er lidt kort… MEN du kan jo tage den med alle steder, hvis du f.eks. bruger din powerbank som strømkilde 😀 Eller din computer ? Så kan du også lave negle i sofaen.

Så skulle jeg have skidtet af igen :O Man burde bare åbne en af padsene, stikke fingeren ind, pakke den sammen igen, og så vupti – efter 10 minutter skulle man kunne skrabe lakken af med rosenpinden. Det skete ikke. 7Så har jeg prøvet den helt gammeldags foliemetode – hvor jeg kommer acetone på en vatrondel – pakker ind i stanniol, og sidder 10 min. Det virkede heller ikke.

Så har jeg haft fingeren nede i en skål med acetone! (Jeg ved godt det ikke er sundt..) Det kom gelén heller ikke af ved..

Så jeg filede det af. Og ja, det kan man naturligvis sagtens. Jeg har geléforstærkning oven på mine naturlige negle, og derfor har jeg et lag af file af.. Men er det dine egne naturlige negle, vil jeg ikke anbefale dig at file på selve neglesengen..

Så skrev jeg til Le Mini Macaron på Instagram. De svarede mig ganske kort tid efter, at jeg skulle skrive dem en privat besked, så ville de ringe mig op når jeg havde tid, og guide mig, og høre om jeg kunne gøre det anderledes. Men skrev tilbage, at jeg jo havde filet det af, det var bare til næste gang. Kunne man ikke få det på skrift ?

Tenna ringede mig op (hun forsøgte endda et par gange, og lagde besked på tlf.svareren) – Grunden til, at det kan være svært at få af, er hvis man har en meget tør negleflade. Så bider gelen sig simpelthen så fast, at den kan være svær at få af. Og i og med, at jeg har geléforstærkning på mine negle, må man nok sige at den er temmelig tør. Så en god idé, er masser af fugt, i tiden op til du skal lægge lak. (Men selvfølgelig ikke lige før – da neglen hér jo skal være ren 😉 ) En anden grund er, hvis man er lidt for god til at lægge lakken, så lagene simpelthen bliver for perfekte, uden riller / huller eller diverse.

Man skal altid lægge tynde lag. Når så den skal af igen, skal man selvfølgelig forsøge sig med den metode der er beskrevet. For fremtiden vil jeg dog file det meste af – UDEN på nogen måde at komme helt ned til neglefladen. Når det meste er af, kan man så komme det i en af renseservietterne (eller foliemetoden), for at få det resterende af. Så burde det blive opløst, og være til at fjerne med rosenpinden. Giver det mening ? Ellers spørg endelig igen.


Jeg har modtaget sættet til anmeldelse/test fra et pr. bureau. Det er altid min uforbeholdne mening du får. Jeg modtager ikke betaling for at skrive dette indlæg, og tjener, generelt, ingen penge på bloggen. Jeg blogger fordi jeg er interesseret i det, og blogger kun om de ting, jeg finder interessant, og som passer ind i bloggens tema. 

2 kommentarer

 • Hej Pia.

  Undskyld mit sene svar! Jeg kan desværre ikke sige dig hvilken farve det er, for det står ikke på selve flasken. Men den er rigtig rød, hvis man kan sige det sådan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Conradsen

  Hej
  Vil du ikke være sød at skrive hvad den røde (julerøde) Le Mini Marcaron gel Polish hedder, som du har vist på din side. Den er virkelig flot.

  På forhånd tak.
  Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mavala // Disco Collection // Christmas 16