Look Fantastic Julekalender 2016

Flamingo // Hvem gemmer sig bag bogen?

9

Måske har du tænkt over, hvem der egentlig sidder bag din skærm ? Bag bogen ? Bag de der negle. ? Hvis du har det – så kan du måske finde svar i dette indlæg. Flamingo Books, har nemlig spurgt mig, om jeg vil vise Jer hvor jeg læser. Og det vil jeg selvfølgelig gerne vise. 3Når jeg læser, sidder jeg, oftest i min sofa, med bog, tæppe og kaffe. Jeg elsker at læse, og læser gerne alle steder. Fysiske bøger er her – i sofaen, eller en af mine gamle stole. Hvis jeg læser e-bog, er der ingen grænser for, hvor jeg kan læse. Så kan jeg faktisk finde på at læse mens jeg venter på at pastaen koger, f.eks. Eller når jeg henter mit ældste guld til gymnastik. Så kan jeg lige nå et par sider, inden han kommer ud i bilen 😉 Tosset ? Ja, lidt er jeg da.4 5Jeg har altid læst. Helt fra jeg var ung. Elsker at læse, og jeg læser ret hurtigt. Der var nogle år, hvor mine unger var helt små, og krævede mig på en anden måde end nu – der fik jeg ikke læst så meget. Men det at dykke ned i en bog, er jeg helt vild med.

Jeg har for lavt stofskifte, og en stressbetinget depression (Vil du vide mere – så spørg endelig, det er ikke hemmeligt), og i perioder hvor jeg har det skidt, er det bedste jeg ved, at læse. For når jeg læser, kan jeg ikke tænke på andet. Så holder min hjerne fri 😉

2

Når jeg laver negle, sidder jeg i mit lille kontor. I dag er det et “fælles kontor” hvor vi har rigtig mange ting. Men jeg får snart mit helt eget værelse, hvor jeg kan have alt mit neglegrej, mit make-up og mine sko. Og hey – en bogreol skal der da derind. Ja tak – det var en god idé 😀

Vi rykker nemlig rundt herhjemme, og gør i stand, så ungerne får nogle større værelser, og jeg kan rykke ind i et af deres gamle værelser. Dét glæder jeg mig til.

Men for nu – ser der altså sådan ud. Når jeg blogger, og anmelder bøger, er det som regel også i min sofa det foregår. Christina – sidder du meget ned ? Narrjj… Dét synes jeg bestemt ikke 😉 Ahem.ny nr. 6 7I dag har jeg valgt, at lave negle med flamingo’er på. Det synes jeg var mest passende, når de hos Flamingo Books, gerne vil se hvem jeg egentlig er.  Så Flamingo-negle til Flamingo-books <3 Og gradienten er selvfølgelig lavet i farver der passer til bøgerne i Off-Campus, som jeg genlæser lige for øjeblikket.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look Fantastic Julekalender 2016