Boganmeldelse // Måske mødes vi // Kate Eberlen

Boganmeldelse // Seks År // Harlan Coben


Boganmeldelse


Titel: Seks År

Forfatter: Harlan Coben

Forlag: Gad’s Forlag

Antal sider: 301 sider

Udgivet: Gad’s Forlag 2015

Genre: krimi /thriller

Læst som: Papirbog


Harlan Coben 6 år (1)

Jake er universitetsprofessor og arbejder hårdt. Han er glad for sit job, sine elever, og er ok tilfreds med sit liv. Men. Han savner hans livs kærlighed. Hun forlod ham for 6 år siden – hun giftede sig med en anden.

Det var hårdt for Jake at Natalie forlod ham og giftede sig med en anden. Men han lovede hende at han ville lade dem være i fred. Han har holdt sit løfte. Men en dag ser han en nekrolog på universitetets hjemmeside. Natalie’s mand er død. Han tager med til begravelsen – om ikke andet, så for at få et glimt af Natalie. Men den afdøde mands hustru, er ikke den som Jake tror.

Så begynder det hele at blive en anelse forskruet. Man forstår næsten ikke hvad man læser, og tænker lidt, om Jake måske er lidt paranoid ? Det kan da ikke passe, at alt det der skete for 6 år siden var tankespind ? Eller kan det ?

Pludselig er Jake spundet ind i en masse forskelligt. Han har politiet efter sig. Det refugium han besøgte med Natalie er væk. Ingen i den gamle by kan kende ham. Hvad sker der ?

Det er den første bog jeg har læst af Harlan Coben. Det bliver bestemt ikke den sidste.

Jeg tror, jeg har ladet ham “ligge” fordi jeg var sikker på man skulle læse alle hans bøger i rækkefølge. Det fandt jeg ud af til bogmessen, at man ikke skal. At bøgerne ikke er en serie. Jeg skal helt klart have bestilt lidt på biblioteket, så jeg har lidt mere at gå igang med. Denne her læste jeg på 1 ½ dag. Og det på trods af, at jeg den ene dag var til julefrokost i 7 timer ( men hvem tæller ? 😉 ) – og den anden dag var på arbejde. Den er god. Den er rigtig god.

Mine varmeste anbefalinger herfra til Harlan Coben – eller i hvertfald til denne bog – Seks år.

5 hjerter ud af 5 fra mig. Jeg var fanget fra side 1, og kunne næsten ikke lægge den fra mig. (Jeg spurgte endda manden – mon man kan tage den med til julefrokost, og liiiige tage en lille pause ? 😉 Det mente han ikke var en god ide. )Harlan Coben 6 år 2

Jeg fik bogen af Gad’s forlag til Bogmessen. Jeg er ikke blevet bedt om, eller betalt for, at skrive denne anmeldelse. Det gør jeg fordi jeg har lyst, og fordi jeg synes den er anbefalelsesværdig. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg tjener ingen penge på at blogge.

1 kommentar

  • Mia // www.blogaboutmia.dk

    Jeg EEEELSKER den her! Jeg læste den også sidste år. Jeg sad også bare med tanken om at han da måtte være gået fra forstanden – den var så fangende og så psykologisk 😀 Loved it! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // Måske mødes vi // Kate Eberlen