Boganmeldelse // Seks År // Harlan Coben

Boganmeldelse / Natsværmer // Jakob Olrik


Boganmeldelse


Titel: Natsværmer

Forfatter: Jakob Olrik

Forlag: Politikens Forlag

Udgivet: 2. Maj 2016

Genre: Erotisk roman

Antal sider: 292 sider. 

Læst som: Bog.


Jakob Olrik Natsværmer (3)

Jakob er sex og samlivsekspert, og bliver efter et foredrag, kontaktet af en ung kvinde. Det er der ikke noget mærkeligt i, det gør han ofte. Men der er et eller andet ved hende her. Hun vil virkelig gerne tale med ham, også selvom Jakob gør det klart at han ikke er sexuelt interesseret. Men hun vil gerne fortælle ham om sit liv, og har brug for en at tale med der ikke er fordømmende, og som er god til at lytte. Jakob indvilliger, og hun kommer på besøg allerede dagen efter.

Jakob er på dette tidspunkt, i et on/off forhold med Stine. Så han er ikke interesseret i sex med den unge Luna. Men han bliver vældig interesseret i hendes historier, og i hende som person. Det ene møde leder hurtigt til flere, da han bliver afhængig af at høre hende fortælle. På samme tid, gør Stine det forbi, og herefter er det næsten givet, at Luna og Jakob må ende i sengen sammen.

Luna fortæller Jakob om, hvordan hendes liv har formet sig, og hvorfor det er svært for hende at føle. At mærke sig selv. Vi hører om hendes mange mænd, og om hendes erotiske oplevelser.

Jakob er en virkelig god fortæller – eller også er Lunas historie bare virkelig spændende. 😉

Det er Jakobs første skønlitterære roman, og mit første møde med ham. Eller – faktisk så jeg ham til bogmessen i Bella 😉 – og nu ærgrer jeg mig seriøst over, at jeg ikke lige hev fat i ham, så han kunne have signeret min bog. Men så’n er det. 😉

De andre bøger han har skrevet har været  “Kvinde kend din mand”, og “Mer og bedre sex” – altså bøger man (måske) kan lære noget af. Det kan du på sin vis også i denne, men det er en erotisk roman.

Og så er historien baseret på virkelige hændelser. Historien handler om ham selv. Om hans liv. Om hans møde med Luna. Hverdagen. Jeg må sige, at Jakob lever et meget farverigt liv 😉 Der sker noget, når man er i nærheden af ham. Han virker til at være hudløst ærlig, og indimellem sidder man med en klump i maven. Jeg synes virkelig det er synd for ham indimellem. Men så tænker jeg bagefter, ej – men altså, så kunne han…. Ja, jeg vil ikke afsløre mere 😉

Man kommer helt ind i kroppen på Jakob, og føler hans smerte. Føler hans kærlighed. Føler hans sorg. Av. Det er en erotisk roman – med alt hvad der hører til.

Jeg vil helst ikke være færdig med Jakob Olrik, så jeg håber han skriver flere bøger. Dem gider jeg godt at læse. Det tog mig kun et par dage at læse denne, fordi den er så spændende. Ikke én jeg lige lægger fra mig igen.

Bogen har været en del omdiskuteret i pressen, fordi han kommer tæt på de kendte (og konglige). Selvom alle har et andet navn i bogen (pånær Jakob selv) – er der nok nogen der ved hvem de forskellige personer er. Og det er der nogen der mener er at gå lidt for tæt på. Jeg kan ikke gætte det dog.

Jeg giver ham 5 hjerter. Fordi jeg er vild med hans ærlige historie, som man faktisk bliver hvirvlet helt ind i. Tak for denne Jakob. Tak for din ærlighed. Jakob Olrik Natsværmer (1)

Bogen er anmeldt for Politikens forlag. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg er ikke blevet bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Jeg tjener ingen penge på at blogge. 

4 kommentarer

 • Jeg kender ham først og fremmest fra serien “I seng med DR2”, som både er ganske oplysende og virkelig underholdende. Han er sgu for sjov, ham Jakob Olrik. Tjek lige det her: https://www.youtube.com/watch?v=pknuSTq-bY4. “Det at slikket en go’ fisse” 😀

  Har ikke læst denne bog, og jeg har været lidt i tvivl om, hvorvidt jeg egentlig havde lyst, da jeg har hørt utrolig blandede meninger om den. Men måske jeg skal genoverveje det?

  http://litcomprime.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Julie.

   Ja, jeg har også set ham i noget madprogram med bl.a. Jim Lyngvild, det var også ret sjovt. Har ikke set det på DR2 dog, men det kunne jeg lige overveje 😉 Synes du skulle give den et forsøg, jeg synes ihvertfald den er god. Faktisk skal jeg og en stor flok kollegaer ind og høre ham d. 6. april, det glæder vi os til.

   Vh Chrisitna.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har også læst bogen og er ligeså ellevild med den som du er. Dog synes jeg ikke det er svært, at gennemskue hvilke kendte han refererer til i bogen. Det kræver også kun en enkel Google-søgning, så har du et meget godt bud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hov, jeg var sikker på jeg havde fået svaret dig Line – den må være gået i vasken. Jeg er simpelthen bare ikke god nok til at google så 🙂 haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // Seks År // Harlan Coben