Delilah Makeup

Goodiebox // Februar 2017

1

Så er vi ved måneden, hvor Goodiebox fylder 5 år. Den box ved jeg, vi er rigtig mange der har glædet os til. En speciel box, i anledningen af deres fødselsdag.

Jeg var så heldig, at min box kom før tid. Der var nemlig sket en fejl, så Post Nord sendte en ordentlig stak afsted før weekenden, istedet for mandag. Yay tænkte jeg. Skønt, at få den i god tid, uden at man er blevet spoilet på Instagram. Da vidste jeg endnu ikke, at det var pga. en fejl 😉 Var bare rigtig glad for at den kom hjem før weekenden.

En super dejlig box, der også er rigtig smuk at kigge på. Og alle produkterne, er denne gang full size. Wooow.2

Sleek Makeup – I-Divine. Vejl. uds.pris 99 kr. 

Jeg elsker produkter fra Sleek Makeup. Jeg har 3-4 paletter fra dem allerede, og jeg bruger dem rigtig meget. De er super pigmenterede, holder godt, og har en perfekt pris, hvor alle kan være med. Og så er der så tilpas mange paletter, at der er noget for alle.

Luxie Beauty – Round Blender Makeup Brush. Vejl. uds.pris 89 kr. 

Lækre børster kan man altid bruge, og denne er ingen undtagelse. Jeg synes den virker fuldstændig som den skal, og jeg kan ikke rigtigt få nok af blending børster for tiden. Jeg har nemlig fundet ud af, at de er rigtig gode til at blende 😉 ( No shit sherlock…) men også er god at lægge farven på med. Så bliver overgangen ikke så hård, og det hele bliver nemmere at blende til sidst.

Emite Makeup. Diamond Cream. Vejl. uds.pris 200 kr. 

En form for highligther? tænker jeg lige. Den kan bruges til netop det du synes. Men at fremhæve kindben, næseryg, amorbue og øjenkrog, er så fint og ikke noget man skal bagatellisere.. Det betyder virkelig meget for dit ansigt.

Hevi Body Sugaring. Vejl. uds.pris 69 kr. 

Åhh – jeg har prøvet Hevi Body Sugaring én gang. Og jeg har en krukke stående i forvejen. Jeg er lidt en kylling… Tør ikke rigtigt at kaste mig ud i det selv. Selvom det ikke skulle være noget problem… Der er brugsanvisning med, og jeg er sikker på du også kan finde masser af oplysninger på nettet. Men åhhh.. Andre end mig der har det sådan ? Det skal siges, at da jeg prøvede i sensommeren sidste år, var det på min arm. Og det gjorde på ingen måde ondt.! Overhovedet. Det er nemlig det gode ved sukkervoks, det gør ikke ondt. (Som da jeg blev rigtig vokset engang… av.av.av) Og ellers laver Goodiebox også en tutorial, så vi kan få tips derfra.

Unani – Dermo Defense Face Mask. Vejl. uds. pris 119 kr. Full size

Spansk brand, der her har en lækker maske i gel-form. Den virker kølende og fugtgivende på huden. Og da den er gennemsigtig, kan du også have den på uden at skræmme folk.. (Jeg havde nær skræmt livet af yngstebarnet herhjemme engang – hvid maske, og det var mørkt da han så mig i gangen. Tror han hoppede en meter…) Hvis du har god tid, er den rigtig god at bruge inden makeuppen, da den giver en gennemfugtet og ensartet overflade.

Gave fra Jane Kønig. En personlig kode, som kan bruges til et køb på Jane Kønigs webshop. Når man har brugt koden, er man også automatisk med i en konkurrence om at vinde smukke smykker. MEN – jeg kan ikke se hvad det er man får ud af den personlige kode. Derfor skal jeg først indløse den, for at se om jeg får rabat, gratis fragt, et extra smykke, eller en vis procent. Det synes jeg faktisk er en smule træls.. Sagt på godt jysk.. 😉 Ikke at det ikke er fint, det synes jeg helt bestemt det er. Men jeg gad godt vide hvad det er jeg får 😉3

Boxen er sendt til anmeldelse/test. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og jeg tjener ingen penge på at blogge.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Delilah Makeup