Boganmeldelse // Flosset // Cecelia Ahern

Boganmeldelse // Åndeløs // Brittainy C. Cherry

 


Boganmeldelse


Titel: Åndeløs

Forfatter: Brittainy C. Cherry

Forlag: Flamingo Books

Genre: Kærlighed / Romantik / Sorg

Serie: Elements 1

Udgivet: 18. April 2017

Antal sider: 450 på min Iphone

Læst som: E-bog på min Iphone for Flamingobooks.dk


Elizabeth har mistet sin højt elskede mand, og Emma sin kærlige og omsorgsfulde far. Efter et år i sorg hos sin mor, vender Elizabeth endelig retur til sit og Emmas hjem. Et hjem de nu skal lære at være i, uden Steven. Haven er groet til, og der har ikke været nogen i huset siden de forlod det.

Lige ankommet til byen, forsøger Elizabeth at bremse for en hund, der løber lige ud foran bilen på vejen. Ejeren bliver rasende – men ender med at tage imod tilbuddet om at blive kørt til dyrehospitalet. Her vandrer han hvileløst rundt, indtil han finder ud af om hunden er ok. Han ser herrens ud. Ligner mest af alt en hjemløs. Bare tæer, langt hår, og skæg som en vildmand. Elizabeth tilbyder at betale for for hundens pleje – men får ikke så meget som et tak til gengæld.

Hjemme i huset, venter Emma’s farmor og farfar på at tage imod dem. De er glade for at de er tilbage, og vil hjælpe med alt det de får brug for. Og Elizabeth er mere glad for at se dem, end hun lige regnede med. Nu er hun hjemme. Det er deres hjem. Hendes og Emma’s.


“Da en hånd landede oven på min, netop som jeg skulle til at trække i snoren igen, fór jeg forskrækket sammen.

“Stop” skændte Tristan på mig. Hans øjenbryn stødte sammen, og hans øjne var fyldt med irritation. “Hvad fanden er det du laver?”

Jeg rynkede panden og stirrede på hans mund. “Jeg slår græs.”

“Du slår ikke græs.”

“Jo, jeg gør.”

“Nej, det gør du ikke.”

“Hvad er det så, jeg gør?”  Spurgte jeg. 

“Du vækker kraftedeme hele verden.” Knurrede han.

“Jeg er sikker på, at folk i England allerede var oppe.”

“Bare hold mund.” 

Hmm. Så han var åbenbart hverken morgen-, eftermiddags- eller aftenmenneske. Han skubbede plæneklipperen væk fra mig.

“Hvad laver du?” Spurgte jeg.

“Slår dit græs, så du for fanden holder op med at vække hele verden minus England.” 


Stevens gamle ven kommer også forbi og tilbyder at slå græsset, og være der for Elizabeth. Emma er lykkelig for at se sin gudfar igen, og det samme er Elizabeth.

Og selvom hun godt ved at huset ser forfærdelig ud, og græsset er højere end det halve rækværk Steven ikke nåede at blive færdig med, ser naboens grund endnu værre ud. Det er helt forfærdelig, og Elizabeth er overbevist om, at der ikke bor nogen i huset.

Men hun bliver overrasket…

Det er en bog om sorg. Og kærlighed. Savn. Tilgivelse. Venskab. Nære relationer. Hjælpsomhed. Og alt det indimellem. Om at finde sig selv. Om at finde hjem, selvom det hjem man kendte, er væk. Den største sorg af alle. Og hvordan man kommer videre.

Bogen skifter imellem at høre om Elizabeth og Steven, og et par som vi ikke har mødt (i starten) – man hører hvordan de begge kommer ud for en ulykke, og hvor stor en sorg de bærer på.

Brittainy skriver forrygende, og den var rigtig let at læse, og man går ikke i stå. Det kører bare. På et tidspunkt lige før slutningen, tænker jeg godt nok, at det bliver lige lovligt kliché – men så overrasker den alligevel til sidst, og bliver anderledes igen. Jeg er helt klart vild med den, og glæder mig allerede til den næste. For JA – der kommer flere i bøger i serien Elements. Det er ikke om de samme personer, men jeg håber skrivestilen er ligesådan, for den er jeg vild med. Den næste hedder Brændt, og handler om venskab og forelskelse. Om at finde sin soulmate. Skal du være med ? Jeg skal <3

Hvis du er til kærlighed, passion, tiltrækning og stor hjertesorg, må du ikke snyde dig selv for denne hjertevarme bog.

Brittainy formår at skrive til vores hjerter, og Åndeløs udkommer i 14 lande.

5 hjerter ud af 5 fra Krumme. <3

E-bogen er tilsendt til anmeldelse. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og tjener ingen penge på at blogge. Det er mine ord, og du får altid min helt ærlige, og uforbeholdne mening. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // Flosset // Cecelia Ahern