Goodiebox // Maj 2017

Suki // Spashop.dk

Suki er, for mig, et helt nyt mærke. Jeg har ikke haft det i hænderne før, ikke duftet, prøvet eller kendt til. 

Jeg har fået et mini kit tilsendt fra Spashop.dk, som jeg har testet i en periode. Mit sæt er perfekt til at få prøvet tingene af, eller til at have med på ferie. Så kan man lynhurtigt finde sine favoritter, og købe større ind næste gang. 

Det er ikke mine favorit produkter – bortset fra den virkelig lækre scrub. Den er ikke særlig stor, men man skal også bruge ganske ganske lidt. Man tager bare en smule, og kommer lidt vand i hånden, før man kommer det i ansigtet. Den er skøn, velduftende, og virker perfekt. 

De andre produkter har jeg også prøvet mig lidt frem med. God toner synes jeg. Men de resterende produkter passer ikke min næse, og derfor ved jeg, at jeg ikke kommer til at bruge dem. Men jeg er jo også ekstremt sart mht. dufte. Hvis ikke det dufter af jordbær eller vanilie 😉 (sat lidt på spidsen, ikke) så får jeg det ikke brugt.

Det er faktisk nogle gange lidt irriterrende, for der findes simpelthen så mange lækre produkter jeg gerne ville prøve. Men her sætter min næse altså tit grænsen.. Og det er synd for SUKI. For jeg har hørt så meget godt om de produkter. ! Så hvis du er en smule interesseret, skal du ikke bruge dette indlæg til at lade dig stoppe. Jeg siger det bare… 

Du kan blive gratis medlem af Spa klub, og få 10 % på shoppen. Også fremover. Det er da super god service. 


Sættet er tilsendt efter aftale fra spashop.dk. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og tjener ingen penge på at blogge. Det er altid min helt ærlige mening du får. For mig, er det at blogge, dér hvor jeg slapper mest af, og afkobler. 

1 kommentar

  • Tina KH

    Det lyder dejligt, vil jeg gerne høre mere om hvad du synes om produkterne:-)
    God ny uge til du og familien.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox // Maj 2017