Forfattermøde // Elsebeth Egholm // Jeg finder dig altid

Starskin Ansigtsmasker // Face Sheet Mask

Reklame


Starskin er kommet til Danmark, og kan nu købes i din Matas. 

Jeg har været så heldig, at få 2 masker tilsendt fra Starskin. En Balancing Bio-Cellulose Second Skin Face Mask. Og en Purifying Liftaway Mud Face Sheet Mask.

De koster 79 kr. og det synes jeg egentlig er en helt fair pris.

Den først maske jeg prøver, er Purifying Liftaway Mud Face Sheet Mask.

Masken kommer i 2 dele – en til øjenomgivelserne, og en til underansigtet.

Der er 3 lag i masken – en gennemsigtig del, som er den man fjerner først, og putter masken på ansigtet – når man har glattet masken ud, og den sidder som den skal, fjerner man det hvide lag, der sidder tilbage på masken. Og så sidder man der – i min. 20 min. og 40 min. hvis man vil have den fulde effekt.

Jeg må så sige – at jeg synes de er svære at få fra hinanden. Det er som om, at selve masken sidder lidt for godt fast i hver del, så den er svær at skille ad. Men hvis man lige husker at læse brugsanvisningen bagpå pakken (igen)…. finder man ud af det med lidt snilde. Og næste gang du så vil have en ny maske på, er du allerede rutineret.

At masken kommer i 2 dele, syntes jeg først var lidt tricky… Det så lidt spøjst ud, og jeg måtte lige kigge en extra gang – og en extra gang på brugsanvisningen 😉 For jeg troede det var 2 halvdele – altså at den enten var gået i stykker, eller der var til hver side af ansigtet – hvis du forstår. Men det giver super god mening at den kommer i 2 dele – den er meget lettere at få til at sidde pænt og jævnt, fordi man ikke skal have det hele til at sidde ordentligt og rigtigt i første hug.  Man kan med det samme mærke at masken tørrer på ansigtet, hvilket for mig gør, at jeg føler den virker 😉 Efter ca. 35 min.  virker den ret tør, og jeg glæder mig til at få den af igen.

Den sidder ok godt fast, når man vil have den af. Så man skal lige have ved, og så skal man starte nedefra – omkring kæben. Man føler næsten at man trækker det øverste lag hud af. Men alligevel på den gode måde… giver det mening ? Det er rengøring på den ok gode måde 😉 Og bagefter rense af med varmt vand.

Min hud, især i panden, er blussende da jeg er færdig, og jeg er temmelig varm. Men det er helt væk da jeg vågner om morgenen.

Huden føles virkelig renset og lækker. Og mine porer ser mindre ud.

En helt igennem fantastisk oplevelse, og jeg glæder mig lige nu til at prøve maske nr. 2 om et par dage. Yes.


Maskerne er tilsendt til test fra Starskin. Jeg bliver ikke betalt for, ej heller bedt om, at skrive dette indlæg, og jeg tjener ingen penge på at blogge. Det er altid min helt ærlige og uforbeholdne mening du får. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forfattermøde // Elsebeth Egholm // Jeg finder dig altid