Rituals Cosmetic

Goodiebox // Cheer Up //Januar 2018


Reklame


Årets første Goodiebox har temaet Cheer Up!Goodiebox, Goodiebox DK, Goodiebox Danmakr, Sleek, Comme Deux, carmex, Figs & Rouge, Balance Me, Coolcare, Sunstar, KrummeskrummelurerGoodiebox, Goodiebox DK, Goodiebox Danmakr, Sleek, Comme Deux, carmex, Figs & Rouge, Balance Me, Coolcare, Sunstar, Krummeskrummelurer

Figs & Rouge Invisible Pores Night Detox Serum. Vejl. Uds.pris 255. Full size.

Naturserum der sikrer glad, livlig og lækker hud. Den renser i dybden og minimerer porer, samtidig med at den genopfrisker hunden og giver glød. Bruges efter afrens og inden natcreme. Makeup sidder bare pænere når huden er frisk og lækker. Den er jeg spændt på – hvem siger vel nej til mere glød i huden og mindre porer?? Ikke jeg ihvertfald.

Carmex Original Lip Balm. Vej. uds.pris 41,95. Full size.

God til tørre (vinter)læber. Frisk og kølende fornemmelse på huden, fugter uden at fedte og giver naturlig glans. Den har vi fået i GB før, jeg er ikke kæmpe fan må jeg sige – men den ryger altså med til Oslo(ve) når jeg drager på tur sidst i februar. Der tænker jeg at den muligvis kan gøre god gavn.

Balance Me Radiance Face Oil. Vejl. uds. pris 350 for 30 ml. Her er 10 ml. 

Nærende olie der giver et boost af fugt fra mandel, moringa og hybenkerneolie, der har effektiv og udglattende effekt – og kamille der beroliger huden. De kan bruges både morgen og aften, efter rens.

Coolcare Dry Brush Body. Vejl. Uds.pris 119 kr. Full size.

Okay – det bliver sjovt. Jeg har før hørt om tørbørstning – men tænkt… at det ikke lige var mig. Nu har jeg muligheden fordi den kommer i GB. Det er en let måde at give huden glød og ny energi. Børsten eksfolierer huden og sætter gang i din blodcirkulation. Brug den når du har lyst – eller hver morgen for at sætte gang i systemet. Du skal huske, altid at stryge mod hjertet i lange bløde strøg. Spændende at komme i gang med.

SLEEK Makeup Créme To Powder Blush. Vejl. uds.pris 70 kr. Full size.

Jeg bare elsker SLEEK, og har efterhånden en del produkter fra mærket. Så en lækker blush kan jeg altid bruge. Hvis man synes den er lige krads nok i farven, kan man nedtone alt efter behov – og prøv da at bruge den på øjnene også? Hvorfor skal man begrænse sig? Blød og behagelig i konsistensen. Der er 6 forskellige farver, og vi har alle fået den der matcher i vores beautyprofil.

SUNSTAR Gum Soft Picks Advanced, small. Vejl. uds.pris 45 kr. Full size.

Ja.. Jeg ved ikke helt hvad jeg mener når der er tandstikkere, tyggegummi og tandtråd i GB. Det giver jo på en måde god mening – det er vigtigt med en sund mund og et dejligt og frisk smil. Men jeg er bare mere til hårpleje, produkter til huden og makeup. Men vi er jo forskellige – jeg synes bare ikke helt at de hører til beautyboxe 😉 Men jeg er sikker på de nok skal blive brugt. De er effektive og skånsomme, når du bruger dem. Der medfølger en lille æske så de er nemme at have med – og dét synes jeg til gengæld er fedt.

Comme Deux Paint Mask – PinkPaint.Vejl. uds.pris 129,- Full size. 

Goodiebox har lige lanceret deres eget mærke – og det er netop Comme Deux. En ansigtsmaske i strålende farver. Den har en cremet og let konsistens. Indeholder kaolin, potente ekstrakter og vitaminer. Der skal bruges et tykt lag i ansigtet og lade sidde i 15 min. Brug en fugtig vaskeklud til at fjerne det med. Masken er parfumefri. Den glæder jeg mig til at prøve – især fordi den er parfumefri… I kender mig jo.Goodiebox, Goodiebox DK, Goodiebox Danmakr, Sleek, Comme Deux, carmex, Figs & Rouge, Balance Me, Coolcare, Sunstar, KrummeskrummelurerBoxen i denne måned har en samlet værdi på 786,95 – og man giver jo bare 169 incl. fragt.

I denne måned har Goodiebox lanceret den allerførste TV-spot (reklame på tv) – har du set den? Det har jeg , og jeg synes den er fantastisk. Dejligt at de lige viser hvor skønt vi alle sammen synes det er når den kommer ind ad døren. Hvor spændte vi er på hvad de nu har fundet på.

Hvis du endnu ikke har prøvet en Goodiebox, kan du i denne måned signe dig op med koden “selvforkælelse” og få et produkt med fra Comme Deux til en værdi på 249 kr. i deres januarbox

Se hvordan du tilmelder dig her. 

Hvis du vil se tidligere boxe, kan du se med her.Goodiebox, Goodiebox DK, Goodiebox Danmakr, Sleek, Comme Deux, carmex, Figs & Rouge, Balance Me, Coolcare, Sunstar, Krummeskrummelurer


Boxen er modtaget i gave. Jeg tjener ingen penge på at blogge, og skriver om det jeg har lyst til, og som passer ind i bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rituals Cosmetic