Goodiebox // Juni 2018 // Hi and Bye

Bliv hos mig // Boganmeldelse // Jennifer L. Armentrout

Reklame


Boganmeldelse


Titel: Bliv hos mig

Forfatter: Jennifer L. Armentrout

Forlag: Love Books

Genre: New adult. Kærlighed/college.

Serie: Nr. 2 i Wait for you. (nr. 1 hedder Vent på mig.)

Antal sider: 471

Udgivet: 14. Juni 2018

Læst som: Papirbog – modtaget fra Lindhardt og Ringhof.


Jennifer L. Armentrout, Bliv hos mig, Wait for you, Vent på mig, Kærlighed, Young Adult, YA, Love Books, Lindhardt og Ringhof, Krummes Krummelurer, Krumme anmelder, Boganmeldelse, Bøger, Anmeldelse, Jase og Tess, 2. selvstændige bind i den skønne serie, Wait for you. Den første – Vent på mig – kan du læse anmeldelse af her. 

(Og kan vi lige tale om den der termokop?? F.a.n.t.a.s.t.i.s.k.. For at sige det mildt. Jeg kan have kaffe i den en hel formiddag eller eftermiddag, og den holder det brændende varmt. Eller iskaffen iskold! Jeg havde ihvertfald stadigt varm kaffe da vi kørte ind i Østrig.. Og der er der jo gået et par timer.. Den er købt i Oslo, og den er ikke billig.. Foråsidetsånn. Men fantastisk – det er den…) 😀

2 nye hovedpersoner i denne bog, nemlig Teresa og Jase. Vi hørte også om dem i sidste bog, men denne gang har de hovedrollerne. Vi læser den med Teresa’s øjne.

Perfekt at læse ved swimmingpoolen i Italien. Og så matchede den mit håndklæde 😉 Jennifer L. Armentrout, Bliv hos mig, Wait for you, Vent på mig, Kærlighed, Young Adult, YA, Love Books, Lindhardt og Ringhof, Krummes Krummelurer, Krumme anmelder, Boganmeldelse, Bøger, Anmeldelse, Jase og Tess, Tess har været forelsket i Jase i flere år. Og det gik ikke over da han kyssede hende sidste år. Men det er lidt svært – for han er hendes storebrors allerbedste ven.

“Eller fordi min bror var lige ved at være skyld i et alvorligt harmonikasammenstød, da han fik en sms, der bestod af blot ét ord, og foretog en vild U-vending i sin pickup. ISTE. Niks. Ønsket om iste ville bringe mig ansigt til ansigt med Jase Winstead – den fysiske virkeliggørelse af enhver fjollet ungpigefantasi, jeg nogensinde havde haft og mere til. Og det her var første gang, jeg skulle se ham væk fra campus. Og så sammen med min bror. Åh, du kæreste, godeste gud, det vile blive pinligt. Hvorfor i himlens navn, hvorfor skulle min bror absolut sms’s Jase og sige, at vi var i nærheden, og spørge, om han havde brug for noget? Det var meningen, at Cam skulle vise mig rundt, så jeg kunne lære området at kende. Selvom det, jeg lige om lidt skulle stå ansigt til ansigt med, helt sikkert ville overgå alt, hvad jeg hidtil havde set her på egnen. Hvis jeg så bare én stripklub mere, ville jeg blive voldelig.”

Hendes dansekarriere kan være slut, efter hun havde et uheld på scenen og beskadigede og fik opereret sit knæ. Indtil knæet er i orden, går hun på college, for at tænke på noget andet – også fordi det altid er godt at have noget at vende tilbage til, når hun ikke længere kan danse.

Jase har en stor hemmelighed. En hemmelighed som kun ganske få kender til. Og det er en hemmelighed så stor at han ihvertfald ikke kan fortælle den til Tess – hans bedste vens lillesøster. Men han kan heller ikke lade være med at tænke på det kys de delte for et år siden. Det har han bare ikke tænkt sig at indrømme over for Tess.

“”Du ved godt han er ældre end mig, ikke? For gammel til dig..?” Jeg rankede ryggen og kiggede måbende på ham. “Det kan du fandeme ikke mene alvorligt.” Han blinkede en enkelt gang og kneb øjnene sammen. “Du behøver ikke bande.” “Jeg skal for helvede nok bande, hvis jeg har lyst til at bande, for helvede,” snerrede jeg. “Dit røvhul.””

På college bor Tess sammen med Debbie på hendes værelse – det hele gik lidt hurtigt da hun skulle igang, og der var ikke flere steder at bo, men det går helt ok, det værste er bare hendes  kæreste. Han minder alt for meget om Tess’s exkæreste…

Der bor én til i lejligheden, men Teresa ved ikke hvem, personen har aldrig været ude i selve lejligheden når hun har været der, og det hele er faktisk lidt et mysterie.

“Jeg var nødt til at træde på bremsen og stige af pornotoget, inden min hjerne blev censureret.”

Jase og Tess deler endnu et kys, og Tess bliver ikke mindre forelsket – men Jase gør som han plejer – han trækker sig. Og hun ved ikke hvorfor.

“”Du kan godt huske Jack, ikke?” Selvfølgelig kunne jeg det. Jase havde en lillebror på fem som hed Jack, og han forgudede den lille dreng. Min besatte hjerne kunne huske hver en detalje, jeg nogensinde havde hørt om Jase, på samme måde som jeg forestillede mig, at Justin Bieber-fans kunne huske alt om ham. Det var flovt at indrømme, men det passede. Uden at Jase eller nogen anden vidste det, var Jase blevet en vigtig del af mit liv i løbet af de sidste tre år. En ven. Min brors redningsmand. Og genstanden for min forelskelse.”

Forviklinger, skænderier, erotik, kys, kærlighed, sorg, glæde, og alt der imellem.

Bogen er ligeså fantastisk som den første Vent på mig, og den blev slugt på et døgns tid. Siderne vender sig selv, og man bliver simpelthen nødt til at læse mindst en side til – eller helst et par kapitler.  🙂  Når du først går i gang, kan du ikke lægge den fra dig, og du har brug for at vide hvad der sker for Jase. NU faktisk.

Jeg håber sådan, at forlaget også udgiver bog nr. 3 i serien. For så skal den helt sikkert også læses. (Red. den kommer til oktober 😀 ) Mens jeg var på ferie, anbefalede jeg denne og den første, til en veninde – og da der var gået 2 dage, havde hun læst begge 🙂 Så det er altså ikke kun mig der kan blive helt opslugt af bøger 😉 Eller ihvertfald nogle bøger… 😀

Og så er jeg vild med hendes måde at skrive på. Let, finurligt, sexet og med en masse skønne citater, som I ved jeg elsker. Og smuk forside, præcis som den første bog. (Men det er alle bøger fra Love Books jo..) 😀

Der er naturligvis 5 ud af 5 hjerter fra mig.Jennifer L. Armentrout, Bliv hos mig, Wait for you, Vent på mig, Kærlighed, Young Adult, YA, Love Books, Lindhardt og Ringhof, Krummes Krummelurer, Krumme anmelder, Boganmeldelse, Bøger, Anmeldelse, Jase og Tess,

 


Bogen er modtaget til anmeldelse. Jeg er ikke blevet bedt om, ej heller betalt for at skrive dette inlæg. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får, og jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg synes passer ind i bloggens temaer. Jeg har ingen økonomisk interesse i at blogge. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox // Juni 2018 // Hi and Bye