Goodiebox // September 2015

Depend // Pleje og behandling af neglene.

Depend Cosmetic har netop lanceret en ordentlig omgang nye produkter. Her i dette indlæg vil jeg vise pleje og behandling af neglene.

Du kan se spa- og plejeprodukter her. Og en masse nye neglelakker her (bl.a.) 

Depend har udviklet en ny formular, der hedder O2. Produkterne tillader at der slipper 30 % mere ilt til neglen gennem produkterne, end gennemsnittet af de lakprodukter der findes på markedet allerede. Resultaterne viser, at det opretholder en bedre kvalitet  af den naturlige negl, under din lakering. Derudover er de selvfølgelig stadig 5-free.3

Her ovenover er der nogle af de nye sager. Disse produkter kan du kende i butikkerne, ved at de er lilla for neden. “Produkter til lakering”.

Beskyttende basecoat: Det er altid godt / vigtigt at bruge en god basecoat. Både for at beskytte din egen negl mod misfarvning fra neglelakken, men ligeså meget for, at din neglelak lægger sig pænt på neglen, og holder bedre.

Glossy topcoat: Tørrer rigtig hurtigt, hvilket er en stor fordel, for at du kan komme videre med dagens gøremål. For mig, er en god og hurtigtørrende topcoat, næsten det vigtigste redskab. Det kan hjælpe på enhver lak. UV-filter, der modvirker gule misfarvninger

Ridgefiller: Er god til dig, der har riller og ujævnheder på dine negle. Den udglatter neglen så den er pæn og nem at lægge lak på. Den gør også matte og livløse negle naturlige igen. Og det siger selvfølgelig lidt sig selv, at lak og basecoat vil lægge sig pænere på neglen.

5 i én: Er til dig der godt kan lide at bruge et enkelt produkt, istedet for at have flere igang på samme tid. Her får du både den beskyttende basecoat, og glossy topcoat i én. Samtidig med at den også giver neglen fugt, styrker og beskytter.

4

Så er der lidt pleje og spa til neglene, med nogle af Depend’s nye specialprodukter. Du vil kunne kende disse produkter i butikkerne, ved at de har den lyserøde farve for neden. Og her kan du se, at jeg har fået smidt 2 andre produkter ind sammen med. Nemlig Overnight strengthener og stop splitting – de hører under “Plejende og styrkende produkter”.

No Yellow: Kan kamuflere gule misfarvninger, er hurtigtørrende og har UV-filter. Så hvis du har brugt en lak der har farvet dine negle, kan denne her hjælpe med at kamuflere det.

Whitening Mask: Fjerner gule misfarvninger. Den kan bruges som peel-off-effekt, og så er den vand- og algebaseret. Om man kan bruge den under glimmerlakker vil jeg lige få testet. Altså komme denne på, lægge glimmerlak, og så fjerne det igen med en rosenpind. Vender tilbage om det.

Mud Mask: Lækker maske. Vi bruger tit masker, både i ansigtet og på hænderne. Men husker du neglene ? Denne er super god, og man skal bare komme rigeligt på. Giver næring og virker styrkende, renser og genopretter neglens fugtbalance. God at bruge inden du lakerer, fordi den forbedrer vedhæftningsevnen, så lakken vil hæfte bedre på neglen.

Overnight Strenghtener: (Som faktisk hører under de plejende og styrkende produkter) Bost til ekstremt tørre negle. Den tilfører fugt og øger modstandskraften, den styrker neglen, og giver hurtigere neglevækst.

Stop Bite: Bider du negle ? Så kan du prøve denne her, der efter sigende, skulle smage… Pænt bittert ? Altså.. jeg har ikke helt lyst til at prøve, og hver gang jeg siger til min neglebidende 11-årige, at vi liiige skal – siger han. Nej, tak så bliver jeg bare dårlig 😉 Jeg tror han er bange for, at den virker. 🙂 Bare vent – jeg skal nok få den testet på ham.

Stop Splitting: (Hører også ind under de plejende og styrkende produkter) Den skulle modvirke at dine negle flosser, fordi den tilfører fugt og øger modstandskraften, samtidig med at den styrker og beskytter neglen. 5Her ovenover, har mine egne negle og neglebånd fået en ordentlig tur. Først med muddermasken, og herefter med en omgang peeling af neglebåndene. Sluttede af med håndcremen og en omgang negleolie. Du kan se alle Depend’s produkter på deres hjemmeside – DependCosmetic.dk. 

Produkterne finder du i større Matas butikker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox // September 2015