Venindebog // Bloggertræf

Ruby Wings // Swatches

Jeg har fået tilsendt 4 lakker fra Ruby Wings, jeg gerne vil vise Jer. De skifter alle farve når man går udenfor i lyset. Men det er simpelthen SÅ svært at fange på billeder… Æv altså… Men jeg har gjort et godt forsøg, og jeg håber du kan se hvad det er de kan.

Jeg har ikke puttet topcoat på, for da jeg prøvede at swatche den grønne første gang, kunne jeg ikke se den helt store forskel – men det gør altså underværker ikke at bruge topcoat ovenpå. Og de tørrer faktisk pænt hurtigt.

Du kan købe Ruby Wings her hos Luxbeauty.dk. De koster 89 kr, og der er flere forskellige at vælge imellem – endda nogle med duft.

Behind the Bleachers. Man kan helt fint se forskel. Inde er den en fin lys græsgrøn lak, med smukt guldshimmer i. Udenfor bliver den helt dyb mørkegrøn, og man kan stadig se shimmer.

2 lag, ingen topcoat. Den er, pga. sit shimmer, en smule tykkere at arbejde med, men den er ikke svær, som man nogle gange ser med shimmerlakker. 13 5Crowd Surf. Mørk barbiepink er den indenfor, og bliver helt mørk vinrød når den er udenfor. Det er en cremelak, den har fået 2 lag, og var supernem at arbejde med.1 2Midnight Curfew Er lys barbielyserød indenfor, og skifter til en smuk lyslilla lak udenfor. Både ude og inde kan man se et smukt guldshimmer. Igen 2 lag. Er også til den tykke side at arbejde med, men alligevel helt ok. Blot tykkere end de 2 uden shimmer. 2 31Doux. Navnet passer perfekt til denne lak. For det er simpelthen 2 vidt forskellig lakker, alt efter om du er ude eller inde. Indendøre er det bare en lys glimmer, som du knapt vil se, hvis du ikke kigger godt efter. Og udenfor bliver den helt lilla. Vil man have den heldækkende lilla – udenfor – skal den have mere end de 2 lag, jeg har givet den her. Men hold da op, sikke en virkning den har. Det gør også, at det først er udenfor man ser, hvis man har ramt ved siden af 😉 Jeg vil helt sikkert give denne et forsøg med sort base under også 🙂

Jeg vil faktisk kalde den for en flakie, for den har samme effekt.1 34 5

 

Lakkerne er modtaget til test / Anmeldelse. Det er altid min uforbeholdne mening du læser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Venindebog // Bloggertræf