Moroccanoil // Intense Hydrating Mask + Hairspray

Boganmeldelse // Pigen og Vogteren // Øbro og Tornbjerg


Boganmeldelse


Titel: Pigen og Vogteren

Forfattere: Øbro & Tornbjerg

Serie: 5. selvstændige bind om kriminalpsykologen Katrine Wraae

Forlag: Politiken

Udgivet: 21. Oktober 2016

Genre: Krimi

Antal sider: 352

Læst som: Fysisk bog – for Politikens Forlag


Pigen og Vogteren 1Pigen og vogteren, er 5. selvstændige bind, om kriminalpsykologen Katrine Wraa. Forudgået af Skrig Under Vand, Djævlens Ansigt, Evas Sidste Nat, og Det Norske Job.

I Pigen og Vogteren, findes Psykoterapeuten Alice Milford, død i sit hus på Frederiksberg. Hun er blevet slået ned med en lerbuste, som hendes datter har lavet.

Umiddelbart inden drabet, har naboen hørt en lille pige i huset, hvilket er mærkeligt, da der ikke lige er små piger i nabolaget, eller i nærheden.

Katrine Wraae, kæmer stadig for at få hverdagen til at fungere, efter hendes mands død. Det er hårdt med en lille pige, og et fuldtidsarbejde. Hun tager sagen, og kommer til at arbejde sammen med Naja – de to har ikke haft det bedste forhold, men de arbejder rigtig godt sammen i denne sag.

Der er mange personer der skal afhøres, for der er mange der kunne have noget imod Alice. Alice var igang med at skrive en bog sammen med en anden psykoterapeut. En psykoterapeut, der er som en datter for hende, og som hun har taget under sine vinger da hun var helt ung. Pigen har samme alder som Alice’s “egen” datter, og de 2 er som nat og dag. Vi kommer også rundt om en af Alice’s helt unge patienter, og hører om hende, og deres mistanke på hende.

Jeg synes bogen er rigtig god. Der er dog rigtig mange fagtermer heri, så det kan indimellem blive en anelse langhåret. Men man kan læse at der er helt styr på det 😉 Bogen tager pludselig en anden drejning, end man lige regner med, og her synes jeg den bliver rigtig spændende. Det er som om sidste 3. del af bogen, bare læser sig selv.

Nu er det jo en selvstændig bog, denne her, og man kan fint læse den, selvom man ikke har læst de 4 første. Det vil jeg dog anbefale man gør alligevel. Jeg tror, jeg ville ha manglet noget, hvis ikke jeg var opdateret om familien inden denne bog.

Bogen får 4 ud af 5 hjerter fra mig. Af den grund, at jeg, lidt, mister interessen undervejs. Skulle den have 5 – skal jeg være fanget, fra først til sidst 😉 Pigen og Vogteren 2

Bogen er modtaget til anmeldelse. Jeg er hverken blevet bedt om, eller fået betaling for at skrive dette indlæg, og tjener ingen penge på bloggen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moroccanoil // Intense Hydrating Mask + Hairspray