Green Friday // Cocopanda

Goodiebox // April 2017

Jeg elsker at modtage Goodiebox. Men det er der, efterhånden, nok ikke nogen der er i tvivl om. 😉

Og jeg synes at månedens box er vanvittig lækker. Jeg har hørt flere der siger at det ikke er den bedste de har modtaget – og jeg er ikke helt enig. Jeg synes den er ret læks. Du kan se alle tidligere boxe fra Goodiebox her. Se hvordan du tilmelder dig her. Og ellers kan du søge på bloggen – oppe i søgeglasset – bare skriv Goodiebox, så kan du se mine indlæg.

Og faktisk… Hvis du ikke allerede er tilmeldt ? Kan du tilmelde dig nyhedsbrevet, og være heldig at vinde 3 måneders abonnement 😀

Det koster 169 kr. om måneden at blive forkælet af Goodiebox, og det er jo op til den enkelte hvad man synes om det. Der er masser af produkter, til billige penge. Nye produkter du sikkert ikke har hørt om før, og kendte produkter du måske elsker – eller ikke er så vild med. Jeg er sjældendt skuffet, vil jeg sige.

April måneds goodiebox indeholder følgende:

James Read H2O Tan Mist. Vejl. uds.pris 225 for 100 ml. Her er 30 ml.

Jeg har ikke fået prøvet det der spraytanning endnu. Jeg ved godt det efterhånden er pinligt. Men jeg er så bange for at blive orange :O Det er jeg sikker på man IKKE bliver af denne, da jeg har læst virkelig mange anmeldelser. Jeg burde også bare spraye det ene ben, og lade det andet være – for at tjekke hvordan det ser ud. Men – æhhh.. Så skal der helst ikke være “vise bare ben” vejr, vel 😉 Jeg lover at prøve – stay tuned. Jeg synes den dufter dejligt, men en smule af 80’ernes hårlak 😉 (hvilket er en duft jeg godt kan li 😉 )

OOH! Oils Of Heaven – Baobab Face Oil. Vejl. uds.pris 190 kr for 30 ml. Her er 15 ml.

Elsker olie til ansigtet. Ooh er et nyt britisk brand, der på rekordtid er blevet bloggeres og skønhedsredaktørers favorit brand. Det er både naturligt og økologisk, og er fyldt med vitaminer og mineraler, fra det afrikanske Baobab-træ. Dufter måske lige en anelse for økologisk 😉 til mig.

Studio 10 Age Reverse Lip Liner. Vejl. uds.pris. 200 kr. Full Size.

Det var lige sådan en jeg manglede, til at udligne læbestiften. Så man får den der skarpe linie mellem læber og hud. Den er til at fremhæve læbernes konturer og sætte dem i fokus. Desuden har den en farvet naturlig lipliner, i den anden ende, der udtoner farverne i dine læber. Du kan bruge den alene, eller under din læbestift.

Manna Kadar Fantasy 3-in-1.  I farven Fantasy. Vejl. uds.pris. 135 kr.  Full Size

Det er super smart at man har ting der kan bruges til flere ting ad gangen. Denne fine sag, kan man bruge til øjenskygge, som highlighter på kindbenene og en lækker blush. Indtil videre har jeg kun brugt den til øjenskygge. Men hvilken øjenskygge 😀 – den er virkelig lækker og skinnende. Dén bliver jeg glad for. Tjek.

Palmolive Camellia Oil And Almond Shower Cream. Vejl. uds.pris. 39,95 for 600 ml. Her er 50 ml.

Jeg elsker Palmolive. Det er den shampoo jeg køber igen og igen. I forskellige varianter, og jeg prøver gerne de nye der kommer, som dufter af flere forskellige ting, alt efter årstiden. (Lige p.t. kører jeg jo Coconut og After Eight i badet 😉 ) Denne nye shower cream indeholder ekstrakter fra kamelia- og mandelolie, der begge er kendt for sine blødgørende og plejende egenskaber. Og så dufter den også vildt dejligt. Perfekt til en weekendtaske.

Matas Havtorn Bodylotion. Vejl. uds.pris 54,95 for 400 ml. Her er 40 ml.

Man går aldrig galt af Bodylotion fra de stribede Matas produkter. Dem køber jeg (også) igen og igen. Jeg har netop haft denne med havtorn, men jeg er også super glad for granatæble varianten. Den er Svanemærket og indeholder antioxidativ havtorn  og anti-inflammatorisk hyldeblomst. Og så kommer den i en særlig jubilæumsudgave. Denne er let at have med på farten.

NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream. Vejl. udspris 60 kr. for 8 ml. Her er 2,42

Hvis der er makeup jeg er særlig glad for, er det læbeprodukter. Jeg elsker at købe, bruge og prøve. Men det er ikke altid jeg er så god til at gå udenfor med dem. Jeg ved ikke helt hvorfor. Det er jo bare at komme igang. Jeg husker, at det var det samme da jeg begyndte at bruge neglelak hver dag. Nu har jeg det jo bedst med lak på. Altid. Så stor var min glæde, da jeg så at der lå en NYX matte lip cream – for dem kan jeg virkelig godt lide – og så endda i en farve jeg ikke har. Den jeg har fået hedder Copenhagen, og har en smuk dybrød farve. (Der fulgte 2 forskellige med i månedens box, så vi har ikke alle fået den samme. ) Du kan få denne soft matte lip cream, i 24 forskellige farver. Den matte finish er super lækker og trendy lige nu, så bare igang med soft matte læber. Ved du, at der på Facebook er en skøn side, hvor der er anmeldelser af alverdens forskellige beauty produkter ? Den er ret ny, men jeg er sikker på, at det kommer til at være en af de sider, jeg kigger ind på dagligt. Du kan finde den her. Den hedder Beauty Goodiebox Tips & Tricks (DK Only)


Boxen er modtaget som gave. Jeg bliver ikke betalt for, eller bedt om at skrive dette indlæg. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får, og jeg skriver kun om de produkter jeg føler, passer ind i bloggens tema. 


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Green Friday // Cocopanda