Essence Makeup // AW 17/18

Alias Alex // Boganmeldelse // Jenn Bennett

Reklame


Boganmeldelse


Titel: Alias Alex

Forfatter: Jenn Bennett

Forlag: Lovebooks.dk

Genre: Kærlighed / Young Adult

Udgivet: 8. September 2017

Antal sider: 366

Læst som: Papirbog modtaget af Love Books / Lindhardt & Ringhof


Alias Alex, Jenn Bennett, Boganmeldelse Alias Alex, Lovebooks, Lindhardt & Ringhof, YA roman,

“Men så åbner hans mund sig over min og en kontakt tændes i min hjerne (ding!), og så snor hans tunge sig mod min, og en kontakt tændes i min krop (ding! ding!), og dugodegud, hvor føles det godt. Vi kysser, og det er fantastisk, og hans hånd stryger ned langs ryggen på mig, og jeg har kuldegysninger over det hele, og HVOR ER HAN BARE GOD TIL DET HER.”

Bailey er vild med film. Og Hun skriver med sin drømmefyr på det der internet. Han er lige så vild med film som hende. De taler sammen i timevis, og Bailey har sådan lyst til at flytte hjem til hendes far, som bor i samme by som Alex. Alex opmuntrer hende, og håber hun flytter tættere på. Da hun endelig flytter, siger hun til gengæld intet til Alex. Hun vil prøve at finde ham på sin egen måde. Hun har et kort, og hun går grundigt til værks.

Det er sommerferie, så hun har fået et sommerferiejob. På et museum. Det er ikke så spændende endda, men allerede til introduktionen den første dag møder hun Grace. De bliver hurtigt rigtig gode venner, og kommer heldigvis til at arbejde sammen. Men Porter er der også… Og han kommer til at hænge ud lige præcis hvor pigerne er. Det meste af tiden. Og gud hvor er han irriterrende..

“The Pancake Shack – som i parentes bemærket dufter f-a-n-t-a-s-t-i-s-k – og OH MY GOD, hvor kom alle de skatere fra?”

En dag møder hun en fyr på en café, og hun er næsten sikker på at det må være Alex. Han er nemlig også vild med film. De går på date – og møder selvfølgelig Porter.

“Mr. Cavadini går tilbage mod personalegangen og overlader os til Porter, som tager sig god tid til at slentre gruppen rundt for at besigtige os. Han har rullet en stak udprint sammen til et rør, som han banker sig selv på benet med, mens han går. Og jeg bemærkede det ikke i går, men han har gang i et kort, lysebrunt skæg – den slags, som skal forestille at være Bad Boy og sexet og oprørsk, men er for velplejet til at være casual. Og så har han alle de her vilde, løse krøller af solstribet brunt hår, som måske går an for Surferfyren, men virker alt for lange og uregerlige for Sikkerhedsvagten.”

Porter er bare over det hele.. Og måske.. kun måske, begynder Bailey at få lidt følelser for Porter. Men det kan hun jo ikke – for hvad med Alex? Og det er som om hendes korrespondance med Alex løber lidt ud i sandet. De skriver ihvertfald ikke så tit sammen som de gjorde før. Men heldgivis er det dem begge. De har nok at se til begge to, men skriver naturligvis når de kan. Med masser af undskyldninger.

(Det her er liiidt sjovt 😉 “Museet sætter mig sammen med en eller anden ældre dame, Michelle, som er i tyverne og har problemer med at tælle sine kontanter hurtigt nok”. 🙂 

Det er en vanvittig god bog. Hvis du var vild med  Anna og det franske kys, og andre i den dur, vil du også elske denne her. Der er kærlighed og flirt i  luften. Sød og hyggelig, og man kan ikke lade være med at læse bare lige en enkelt side mere… Og så er der så mange jokes, og finurligheder, og det er så skønt. 😀

Hvert kapitel starter med et citat fra en film. Og som man kommer hen i bogen, kan man næsten se et lile mønster. Det der står i citatet, er noget af det der sker i det næste kapitel.

Citat fra You’ve got mail – Meg Ryan: Jeg ønskede, det var dig. Jeg ønskede virkelig, at det var dig

Jeg er vild med hendes måde at skrive på, og håber sørme der kommer meget mere fra hendes hånd. Jeg er klar i hvertfald. Og ja – det er en YA roman – men indeni, er jeg blot 22 😉 Eller noget. 😀

Der er naturligvis 5 hjerter ud af 5 til Alias Alex fra Krumme.

Alias Alex, Boganmeldelse Alias Alex Jenn Bennett, YA roman, Lovebooks, Lindhardt & Ringhof


Bogen er modtaget til anmeldelse af LoveBooks. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Det gør jeg fordi jeg har lyst, og synes det passer ind i bloggens tema. Jeg tjener ingen penge på at blogge, og det er altid min helt uforbeholdne mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essence Makeup // AW 17/18