NEGLELAK & DESIGNS

OPI // Beautycos

6. december 2014

For nyligt, var der udsalg hos Beautycos – kun på nettet, og desværre ikke i butikkerne…Damn – så var jeg jo nødt til at æde den der fragt !!! Men de kostede kun 39 kr. stk. Det er jo pænt billigt !!

Men der var et par OPI der stod mit navn på.. Jeg var lidt for langsom, så den ene af dem jeg gerne ville have haft var udsolgt – men derudover var der ihvertfald 3 af dem her, der har stået på min liste i et par år efterhånden… De andre var bare need to have. 😉 Du finder OPI produkterne her.

Fra venstre mod højre
Metallic 4 Life, Divine Svine, Gone Gonzo, Tiffany Case, og Mermaids Tears – den jeg gik glip af, var Fly, som simpelthen er SÅ smuk… Og jeg ved ikke helt om jeg får brugt Mermaids Tears, jeg synes den var pænere på billeder :/

Har du nogle af dem her ? Det er jo ikke fordi de er nye eller noget 😉

Er der en eller to du gerne vil se swatchet ?

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

  • Svar Gena 10. december 2014 at 20:45

    er lidt nysgerrig…. kunne godt tænke mig at vide, hvilken en du ikke fik fingrene i ? 🙂 Var en af dem der slog til under tilbuddet hos beautycos, købte hele 33 stk 😀 Hvor kun 1 var udsolgt, hvor de ringede og spurgte om jeg ville have en anden, eller pengene retur, dejlig forretning ! 😀

  • Skriv kommentar