HEVI sugaring

Depend // Holo Fantasy // Efterår 2016

8 lækre efterårsfarver – og så i holo. Så bliver det næsten ikke bedre. Uhhh – de er SÅ skønne – og kønne. De er endda også vildt lækre uden sollys. Men er der et solstrejf, så er det med at få en af disse på neglene.1 3Lakkerne kommer i Matas og Salling ca. uge 41, og koster 29,95.

De dækker alle i 2 lag. Her er ikke topcoat på. Super nemme at arbejde med, og især med tanke på, at der ikke er topcoat på, til at udligne små ujævnheder.

Det er den første kollektion jeg har swatchet  UDEN topcoat. Hvad synes i ? Vil I helst se med eller uden ? Normalt vil jeg helst se med, for jeg render ikke rundt uden topcoat, fordi jeg er et fjols, og oftest få smadret lakken ind i et eller andet 😉 Men det lykkedes denne gang. Og så synes jeg generelt, at det giver et mere præcist billede, hvis der er topcoat på.

Det er en virkelig flot kollektion de her er kommet med. Jeg er mere vild med farverne på neglene, end jeg lige havde regnet med. De minder rigtig meget om efterår, og jeg bliver i  godt humør af dem. De skal blandes og mixes på kryds og tværs.

5036 – Sweet Elves Mørk orange.5036 12

5037 – Forbidden Witchcraft også orange, men en lysere end den forgående. Der er lidt græskar over denne 😉 5037 12

5038 – Pegasus Girl Hot pink. Virkelig lækker lak. Lidt hindbærlyserød5038 12

5039 – Dngeons & Goddesses Den her er jeg også forelsket i. Smuk mørk lilla, der faktisk changerer rigtig meget mellem lys og mørk.5039 12

5040 – Unicorn Dream helt mørk lilla, der i noget lys kan virke næsten blålig. 5040 12

5041 – Dragon Flirt. Mørk grøn, der minder om efterår.5041 12

5042 – Lady Wizard. Sort holo. 5042 12

5043 – Night Potion Mørkegrå. 5043 12Og så er der lige et billede, hvor man kan se forskellen på 5042 og 5043. Jeg troede nemlig de var ret ens. Men ikke helt. På ringe og langefinger har jeg 5042, og på lillefinger og pegefinger har jeg 5043. Så – det kan sagtens forsvares at købe begge 😉forskel på 5042 og 5043. lillef5043 ringe 5042

PicMonkey Image 765Lakkerne er modtaget til anmeldelse/test. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og jeg tjener ingen penge på bloggen. 

2 kommentarer

 • Mette Drejer

  De skinner så meget at man skulle tro der er toplak på. Jeg har altid en hurtigtørrende toplak på, for jeg har slet ikke tålmodigheden til at lade det tørre. Så det er fint for mig at se med toplak, så kan man se hvordan det kommer til at se ud hvis man selv giver sig i kast med lakken..

  Og lige et spørgsmål om noget helt andet: Jeg ved du har gel på dine egne negle som forstærkning. Du har simpelthen så smukke negle. Jeg er nysgerrig på hvordan du lærte at lave det? En bestemt youtube video måske? Og kan man fjerne lak med lakfjerner og komme ny lak på igen,selvom der er gel på neglene?
  Har du lidt tips til en nybegynder i gelnegle, god ide til et blog indlæg ikk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg har det også bedst med topcoat på, fordi den er tør på 0 komma dut 😉
   Mange tak. Jeg har selv lært det, og startede ud med at se et par youtubevideoer, og øve, øve øve på mig selv. Man kan sagtens fjerne lak med alm. lakfjerner (det gør jeg ret tit 😉 ) det har intet at sige på gel negle – for det kan ikke fjernes med acetone, men skal files af. Nej jeg har ikke lige et par gode ideér – det er bare at springe ud i det. Men tjek youtube og se en masse videoer, før du begiver dig i kast med negle.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEVI sugaring