Depend Cosmetic // Perfect Eye // Eyebrow Pencils

Rimmel London //

Blush og Foundation fra Rimmel London. Lige nu kan du faktisk få 3 for 2 på produkterne i Matas. 1 2Virkelig lækre blush’es. Cremede og bløde – og nemme at arbejde med. Der kommer ikke for meget, og det giver en god virkning, og man føler det smelter på huden. De er pigmenterede, men uden at det virker overdrevet. Begge farver er lækre, både den lyserøde (003), og den orange/laksefarvede (001). De er så fine og findes i 3 forskellige nuancer, så én mere, end den jeg har her. Der er en lille smule shimmer i. Og så synes jeg emballagen er rigtig fin. MEN, den virker på den anden side en smule lireløs, og den ene tap i “hængslerne” er brækket af. Men de er nemme at have med.

Find dem i Matas – her, til 59,953

Den fine og cremede foundation, arter sig så fint på huden. Jeg kan ikke fortælle om holdbarhed, da den jeg har modtaget er for lys til min hudtone. Men den skulle være åndbar, holde din hud glansfri, og ikke tilstoppe porerne. Indeholder mineralsk pudder, Aloe Vera, kamille og havalger, og så SPF15. Det eneste der ærgrer mig ved den, er at det er i en krukke. Så selvom man selvfølgelig har rene fingre når man bruger den, skal man have klør 5 i den.

Den findes i 4 farver – her, til 99,95.

Produkterne er modtaget til test. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og jeg tjener ingen penge på bloggen. 

1 kommentar

  • TAK! Jeg har manglet noget på de blushes, jeg er blevet helt vild med creme blushes, de må prøves 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend Cosmetic // Perfect Eye // Eyebrow Pencils