HH Simonsen // True Divinity Straightening Iron

Plaisir Face Oil og Facial Wipes

Reklame.

Jeg har efterhånden prøvet rigtig mange cremer til ansigtet. Få er fundet egnet til mit temperement. Plaisir 3i1 serum, er en af de få.Denne skønne 3i1 serum/creme er jeg nu igang med 3. flaske af. Og det bliver ikke den sidste.

Nu har jeg i en periode også tester deres Face Oil. Den er uparfumeret og fyldt med skønne aktiver, og føles blød og lækker på huden. Indeholder macadamia olie og squalane fra oliven, der sikrer en lækker, plejende olie. Jojobaolie reducerer rynker (ja tak), shea butter ekstrakt styrker hudens barriere, og E-vitamin er en effektiv antioxidant. Den koster 129,95 for 30 ml. Og der er rigtig meget i, når man nu kun skal bruge en meget lille dråbe. Jeg bruger den om aftenen efter huden er renset. Så lige et dryp på håndryggen jeg kan fordele i ansigtet. Eller en smule i hånden du kan fordele i begge hænder, inden du fordeler i ansigtet. Føles virkelig lækker og dejlig. Så kan den rigtigt arbejde hele natten imens jeg sover.

Om morgenen bruger jeg så 3i1 cremen. Og jeg kan sagtens finde på at bruge olien indenunder serumen også.

Jeg har også fået fingre i nogle lærkre facial wipes. De er friske og rare at bruge. Det er næsten som om der er sæbe i, og det fjerner makeup og snavs lynhurtigt. Dem er jeg godt nok også blevet fan af. Da jeg købte min nyeste 3i1 serum i Matas, fulgte der en pakke wipes med i købet 😀 YayJeg er, helt generelt, vild med rigtig mange af Plaisir’s produkter. Én af grundene, er at de er til at betale for de fleste. Gode produkter til en fornuftig pris. Det kan jeg godt lide.

Lige nu, får du 3 for 2 på mange af Plaisir’s produkter.


Plaisir Face Oil er modtaget til test/anmeldelse. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og jeg tjener ingen penge på at blogge. Jeg skriver om det jeg finder interessant, og som jeg synes passer ind i bloggens tema. Det er altid min ærlige mening du får. 

1 kommentar

  • Amazing blog! Do you have any suggestions for aspiring writers?
    I’m planning to start my own site soon but I’m a little lost on everything.
    Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there
    that I’m completely overwhelmed .. Any tips? Thank you!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HH Simonsen // True Divinity Straightening Iron