Kastanjemanden // Boganmeldelse // Søren Sveistrup

Madison Professional // Hårbørster


Reklame


Jeg har fået 4 hårbørster tilsendt fra Billigvoks.dk.Madison Professional, Billigvoks.dk, Hårbørster, Boar & Nylon Brush, Soft Detangling brush, Hyper Flex Boar Brush, Madison Professional hårbørster, er alle håndlavede og lavet af naturlige materialer. De masserer hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen, hvilket hjælper håret til at gro, og de naturlige olier i håret til at virke bedre.Madison Professional Boar & Nylon Brush Medium/Large  er en unik børste, der kommer i to forskellige størrelser til henholdsvis mellemlangt og langt hår. Den er fremstillet af vildsvinehår og nylon, hvilket giver en blank og medgørlig finish, da vildsvinehårene trækker de naturlige olier ned gennem håret. Den største forskel på de 2 børster er i selve børstehovedet – hvor Large-modellen er bredere. Og så er den også en anelse bedre at holde ved – lidt længere skaft. Måske medium egner sig bedst til teenageren? Eller hvis du ikke har så store hænder. 

Madison Professional, Billigvoks.dk, Hårbørster, Boar & Nylon Brush, Soft Detangling brush, Hyper Flex Boar Brush, Madison Professional Soft Detangling Brush. Vil jeg nærmest kalde en “gammeldags børste” – forstået på den måde, at den minder om dem jeg har haft igennem min opvækst. Den er god til tyndt og fint hår, og de bløde ender/dutter på børstehårene masserer hovedbunden for at stimulere cirkulationen og få håret til at gro. Den er anti-statisk og kan bruges i både tørt og vådt hår. Giver en silkeblød og glansfuld finish.Madison Professional, Billigvoks.dk, Hårbørster, Boar & Nylon Brush, Soft Detangling brush, Hyper Flex Boar Brush, Madison Professional Hyperflex Boar Brush. Er blød i selve børstehovedet – altså fleksibelt. Det gør, at den ikke gør ondt at bruge. 2 forskellige slags børster – korte og lange – en blanding mellem vildsvinehår og tynde børstepigge. Den har et ergonomisk og silikoneblødt håndtag, og er fantastisk at holde ved.Madison Professional, Billigvoks.dk, Hårbørster, Boar & Nylon Brush, Soft Detangling brush, Hyper Flex Boar Brush, Nu har jeg prøvet dem alle 4 i nogle dage, og jeg synes jo de alle er fantastiske. Der er selvfølgelig stor forskel på Hyperflex Boar Brush og de andre 2 modeller.

Hyperflex, der har jeg en der minder om, som jeg er rigtig glad for, og det bliver jeg helt sikkert også for denne her. Jeg bruger den meget når jeg føntørrer hår.

Soft Detangling er skøn, og jeg synes den er dejlig til at massere hovedbunden. Ganske alm. hverdagsbørste, vil jeg kalde den.

Boar & Nylon Brush er i en liga for sig. Så fantastisk at bruge – god til at massere hovedbunden, og dejligt med de forskellige børstehår – det gør altså noget specielt for dit hår. Den kan føles som om den “stikker” lidt. Jeg synes det er fantastisk, men det er ikke sikkert en pige på 7 synes det, eller en på 14, så det er måske en tanke du skal gøre dig, hvis det er til et barn, eller en teenager. Og også tænk over, hvilken størrelse du bedst kan med.


Produkterne er modtaget til test/anmeldelse. Jeg tjener ingen penge på dette indlæg, og jeg har ingen økonomisk interesse i mine blogindlæg. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg skriver om det jeg finder interessant, og som passer ind i bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kastanjemanden // Boganmeldelse // Søren Sveistrup