Offer 2117 // Boganmeldelse // Jussi Adler-olsen

Smarteyes Briller og Solbriller

Reklame

Jeg har været så heldig at være i hænderne på Smarteyes i Horsens. Skøn behandling, og dejligt med ærlige svar når man spørger. Dét kan jeg godt lide.Smarteyes, Smarteyes Horsens, Solbriller, Solbriller med styrke, Briller, Glasses, Sunglasses, Krummeskrummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer, Summer, Summer 19, Jeg var dernede en torsdag efter arbejde, og fik først lavet en helt almindelig synsprøve. Fik bl.a. tjekket mine øjne at de ikke havde nogle sygdomme og det var en grundig omgang. Da det kun er et år siden jeg fik mine sidste briller, var jeg spændt på hvor meget forandring der var. Ingen – det var præcis det samme hun målte mine øjne til.

Så fik jeg lov at gå at kigge lidt, og se hvad jeg faldt for. Jeg vidste med det samme, at det skulle være nogen uden næsepuder. For med både min stofskiftesygdom, og med mine svedture i forbindelse med det her overgangsalder/operation – ryger mine briller i håret op til 20 gange om dagen, fordi jeg sveder så meget, og ikke føler jeg kan ånde – det skal bare væk.. Så det var egentlig mit eneste krav. Det er en stor, luftig og flot butik de har – ihvertfald i Horsens – men jeg har fået fortalt at de vidst ser ens ud alle steder. Jeg kan godt lide at der er god plads, så der kan være flere på én gang, uden at man føler man går oveni hinanden. Og de giver plads til, at man selv kan gå rundt, men tilbyder deres hjælp, hvis man vil have den – lige min stil. Smarteyes, Smarteyes Horsens, Solbriller, Solbriller med styrke, Briller, Glasses, Sunglasses, Krummeskrummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer, Summer, Summer 19, Jeg fandt selv lidt, og så hjalp hun mig også med nogle. Jeg tog billeder af mig selv.. – ja, grin du bare – men jeg synes bedre jeg kan se det når jeg kigger billeder, end når jeg bare kigger mig i et spejl! Og her valgte jeg allerede nogle fra. Til sidst stod jeg med 2 par, hvor jeg ikke helt kunne vælge.

Et par i sort – hvor det nærmest lignede blonder, fordi der var “huller” i det sorte. De var super lækre, men jeg syntes at de minder for meget om de sorte jeg har (og som jeg stadig er glad for!)

Det andet par, var så dem jeg valgte. De er lidt Leo-agtige 😉 Og totalt Dame-Edna – fordi de går lidt op i siden, som hendes også gør. Og jeg fik at vide, at det er det der kommer vildt meget frem nu her. 60’er stil. I love it ❤ Smarteyes, Smarteyes Horsens, Solbriller, Solbriller med styrke, Briller, Glasses, Sunglasses, Krummeskrummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer, Summer, Summer 19, Bagefter skulle jeg så vælge et par solbriller. Det smarte inde hos Smarteyes (lol 😂) er, at alle deres stel kan bruges til solbriller. Så i princippet kan man vælge et par solbriller der er helt magen til dem man vælger som briller. Det er da genialt. Og ikke nok med det – man kan også selv vælge hvilken farve glas der skal i solbrillerne. Jeg har aldrig rigtig tænkt over forskellene, men hun fortalte, at hvis man bruger dem til Golf, skal de være en farve, for at det ser rigtigt ud – ligesådan hvis du Fisker. Og så er der forskel på, om man bedst kan lide udsigten med grå eller brune glas, hvis du bare skal have “alm.” Jeg havde svært ved at vælge, og derfor sagde hun – så kan vi vælge dem der passer bedst til det stel du har valgt – og det synes jeg var smart.Smarteyes, Smarteyes Horsens, Solbriller, Solbriller med styrke, Briller, Glasses, Sunglasses, Krummeskrummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer, Summer, Summer 19, Man får faktisk.. og hold nu fast! 2 par briller til 1450 – hvis det er enkeltstyrke. Og 3450 hvis det er flerstyrke. Det ene par, kan du så bare vælge skal være solbriller ❤  Og man kan booke en synsprøve online. Faktisk kan du også se en del af deres briller online, så kan du starte hjemmefra med at spore dig ind på hvilken stil du er til.

Så gik der 11 dage, og jeg kunne hente både briller og solbriller. Og jeg er simpelthen så glad for dem. Jeg har ikke før haft solbriller med styrke. Men haft alm. billige solbriller som jeg har købt på Italienske markeder om sommeren, til at have på i bilen, og når jeg læste udenfor. Men hold da op hvor er jeg glad for dem – især faktisk i bilen, så jeg ikke behøver at knibe øjnene sammen, hvis jeg valgte solbrillerne frem for brillerne. Ja ja – jeg har også haft dem der kan sættes over ens briller. Men seriøst… det er ikke alle dem man kan få der passer som ser særlig smarte ud – og dem jeg så har købt, ridsede mine briller..Smarteyes, Smarteyes Horsens, Solbriller, Solbriller med styrke, Briller, Glasses, Sunglasses, Krummeskrummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer, Summer, Summer 19, Smarteyes, Smarteyes Horsens, Solbriller, Solbriller med styrke, Briller, Glasses, Sunglasses, Krummeskrummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer, Summer, Summer 19, Nå, men ihvertfald kan jeg stort anbefale Smarteyes, hvis du skal have nye briller og/eller solbriller.

Min ene veninde har også været derinde, og uden vi vidste det – har hun valgt mine briller som solbriller.

Og jeg sendte en anden veninde derind også – og hun har også fået både briller og solbriller – så smarte.

Briller og solbriller er reklame, da jeg har fået dem af Smarteyes Danmark. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg er ikke blevet bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg synes passer ind i bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Offer 2117 // Boganmeldelse // Jussi Adler-olsen