Hele vejen til dig // Boganmeldelse // Tiina Nevala og Henrik Karlsson

Giv slip + Hold Ud // Boganmeldelser // Amy Daws

Boganmeldelse

Reklamemy Daws, Giv slip, Hold ud, Flamingo books, Flamingobooks.dk, Flamingo, Challenge, Harris Brothers, Harris Brothers book 1, Endurance, Harris Brothers book 2, krummeskrummelurer, krummeskrummelurer.dk, boganmeldelse, anbefaling, anmeldereksemplar,

Titel: Giv slip + Hold ud

Forfatter: Amy Daws

Forlag: Flamingo

Genre: New adult

Serie: Harris Brothers. Nr. 3. Sats Alt, udkommer d. 22. oktober

Udgivet: August 2020

Antal sider: 344 + 317

Læst som: Lyttet på Mofibo.

GIV SLIP – Fra bagsideteksten:

24-årige Indie Porter har aldrig haft en kæreste – eller været i seng med nogen for den sags syld. Men nu skal der ske noget. Hun skal bare lige finde den rigtige fyr, som hun kan have en perfekt nat sammen med, inden hun finder den store kærlighed. Camden er slet ikke den rigtige fyr til det formål. Jo, Indie er tiltrukket af den høje, lækre fodboldspiller med de kække kommentarer, men et forhold vil være umuligt. Hun er hans kirurg, og han har kurs mod operationsbordet efter en knæskade, der kan koste ham hans karriere. Der er noget ved Indie, som Camden ikke kan få nok af. Han kan være sig selv og vise sin usikkerhed sammen med hende. Han har aldrig haft svært ved at møde piger, men han har aldrig prøvet at falde for nogen. Før nu. Nu må Camden bare overbevise Indie om, at han er værd at bryde alle regler for. my Daws, Giv slip, Hold ud, Flamingo books, Flamingobooks.dk, Flamingo, Challenge, Harris Brothers, Harris Brothers book 1, Endurance, Harris Brothers book 2, krummeskrummelurer, krummeskrummelurer.dk, boganmeldelse, anbefaling, anmeldereksemplar,HOLD UD – Fra bagsideteksten:

Tanner er svoger til Belles bedste veninde, så da han ringer og beder om hjælp, kommer Belle modstræbende den øretæveindbydende fodboldspiller til undsætning. Dagen efter flyder aviserne over med billeder af Belle og en nøgen Tanner. For Tanner er det bare endnu en skandale, men hans fodboldklub har fået nok. Hvis ikke han retter op på sin opførsel, får han sparket. Belle kommer også i problemer, fordi sladderen truer det prestigefyldte hospital, hvor hun arbejder som kirurg. For at redde situationen må Belle og Tanner udgive sig for at være kærester, selvom sandheden er, at de dårligt kan udstå hinanden. Det er kun midlertidigt, og hvad er det værste, der kan ske? Forelskelse? Næppe. Men jo mere de lærer hinaneden at kende, jo sværere har de ved at modstå den tiltrækning, der opstår mellem dem. Og jo sværere bliver det bare at lade som om…my Daws, Giv slip, Hold ud, Flamingo books, Flamingobooks.dk, Flamingo, Challenge, Harris Brothers, Harris Brothers book 1, Endurance, Harris Brothers book 2, krummeskrummelurer, krummeskrummelurer.dk, boganmeldelse, anbefaling, anmeldereksemplar,Belle og Indie har mødt hinanden på medicinstudiet, og hænger sammen som ærtehalm. Indie arbejder som kirurg, og får til opgave at passe på Camden, da han bliver indlagt, og overført til den dyre del af hospitalet 😉 Det er bare ikke let, når han ligger der i smerter, og man synes han er Mr. Perfect. De ender med at tale rigtig godt sammen, og Camden lover Indie, at han tager hendes mødom når han er ude fra hospitalet igen. Men … Det kan Camden pludselig ikke nøjes med, han vil have mere, så de aftaler at han får 5 dage 😉 Og Indie får pludselig svært ved at skelne, om han bare er den 1’er hun skal have sex med, inden hun går videre til nr. 2, og til sidst finder Mr. Right, for… han er pludselig bare helt rigtig.

“”Du har ikke nogen kæreste, vel?” Jeg kan mærke latteren i min mave. Det er sådan et uskyldigt spørgsmål at stille i en så tung stemning. “Nej, jeg er bange for, at jeg ikke er kærestetypen.” “Det tænkte jeg nok.” Hun lyder lettet, og jeg rynker panden. “Du har heller ikke en kæreste, vel?” Jeg er mere end nysgerrig omkring doktor Prichard og måden, han iagtager hende på, når hun taler, og rører ved hende, hver gang han kan komme til det. Og jeg får virkelig tics af, at han kalder hende Indie foran patienterne. Jeg kan se hendes smil i mørket. “Nej. Du kan være helt tryg. Det er ikke en del af min plan. Ikke endnu, i hvertfald.” “Din plan? Det lyder spændende.” Jeg smiler og kan se hende bide sig i underlæben, mens hun snor en løs lok af sit hår mellem fingrene. “Måske fortæller jeg dig den engang.”” 

Belle og Indie har en aftale om at der er TEQUILA-NIGHT, hvis noget er gået godt, eller skidt på arbejdet. De taler om alt, og Belle ved naturligvis godt, at Indie er jomfru, selvom Belle gør et ihærdigt forsøg på at ændre det. Især på deres Tequila-aftener.

Belle arbejder med fosterkirurgi, og hun er med til at redde babyer, inde i mors mave. Og hele den del man hører om her, er lidt speciel for mig. Både fordi min yngste er født 5 uger for tidligt (Alt ok), men også fordi jeg arbejder på en afdeling der hedder Kvindesygdomme- og fødsler. Jeg læser, hører og skriver om rigtig mange ting, og jeg synes emnet er helt enormt spændende. Så det gjorde Hold Ud, lidt mere speciel for mig.

“Han snapper efter vejret og siger: “Jeg ved godt, at jeg risikerer at ødelægge det her virkelig ømme øjeblik imellem os, men vi er nødt til at vende om og køre tilbage.” “Hvorhen?” “Til der, hvor du samlede mig op.” Jeg spærrer øjnene op og glor på ham. Han har arrangeret min cardigan over sine ædlere dele og skærer en grimasse, som om han frygter, at jeg vil slå ham. Eller måske er det på grund af de to store buler, der er ved at komme til syne i hans hoved Det er sævrt at afgøre. “Vil du tilbage? Til vanviddet?” spørger jeg og måber vantro. Han trækker på skuldrene. “Paparazzierne må være kørt, og der er vist ingen, der forfølger os.” “Hvorfor fanden skal vi tilbage? Jeg sværger, Tanner, at hvis det er på grund af en eller anden pige, så ryger du ud gennem forruden denne gang.”” 

Tanner ringer til Belle, at han er i knibe, og har brug for hendes hjælp. Hun kommer, selvom hun har lyst til at lade ham sejle sin egen sø. For helt ærligt, så kender hun godt hans ry. Ny dame hver dag, hvis han kan. Ærgerligt nok, ligger der nogle paparazzier klar, til at forevige deres flugt – Tanner helt nøgen… Tanner kommer i problemer, og de enedes om, for begges skyld, at de er kærester i en periode, så de kan dysse alle kommentarer og spekulationer ned. Sådan noget har det bare med at køre lidt af sporet.

Harris familien er den her skønne fodbold”tossede” familie, hvor far er træner, og alle brødrene spiller fodbold på højt niveau. Jeg har i flere år været helt vild med både fodbold- og ishockey-serier, så den talte til mig lige med det samme.

Vi skifter hovedperson Indie / Camden – Belle / Tanner mellem hvert kapitel, og det gør flowet ret godt kørende.

Skønne og søde personkarakteristikker. Jeg ville elske at være veninde med dem, eller have haft en af dem som bedste veninde i teenageårene og i de tidlige 20’ere. Såsnart de er sammen er det en fest.

Jeg har hørt bøgerne som lydbog på Mofibo, og jeg synes oplæseren gør et fantastisk stykke arbejde. Bøgerne er selvstændige og kan sagtens læses som sådan. Men jeg læste Hold ud først, og gik straks videre til Giv slip. Og det var lidt en “fejl,” For hvis man har tænkt sig at læse som serie, så skal man starte med Giv slip. Men det kunne jeg ikke umiddelbart se noget sted. Det gik fint nok, der er bare nogle ting, der bliver lidt omvendte, på en måde, fordi der jo drages paralleller mellem personerne i den forrige bog. Jeg anbefaler at læse begge, og også den helt nye der kommer d. 22. oktober – Sats alt. Den skal jeg ihvertfald også læse – eller høre 😉

Der er 4 ud af 5 ❤❤❤❤ hjerter til både Hold ud og Giv slip. Søde New adult historier, med noget på hjerte. Kærlighed, venskab, karrierer og alt derimellem.my Daws, Giv slip, Hold ud, Flamingo books, Flamingobooks.dk, Flamingo, Challenge, Harris Brothers, Harris Brothers book 1, Endurance, Harris Brothers book 2, krummeskrummelurer, krummeskrummelurer.dk, boganmeldelse, anbefaling, anmeldereksemplar,Bøgerne er modtaget mhp. anmeldelse. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Jeg har ingen økonomisk interesse i bloggen. Jeg skriver om det jeg har lyst til og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hele vejen til dig // Boganmeldelse // Tiina Nevala og Henrik Karlsson