Appeal4 // Lucky robin

Lakdød // For hutten da osse..

Ca. sådan her, plejer der at se ud på væggen i mit lakværelse.. Plejer !!

NYYYYYYYYYYYYYYYT str. 765

Ja. Det måtte vel ske ? At jeg havde et (lak)uheld igen. Heldigvis var det ikke samme lak som sidste gang. (Eller.. altså.. Det kunne det jo ikke være, da den gik kold, igå.. Men jeg har jo købt en ny, ikk, så i praksis kunne det godt have været den samme 😉 )

Jeg har IKEA hylder i mit lakværelse, hvor nogle af mine lakker står. 3 hylder med Appeal4, en med OPI, en med CND. De står i 2 lag. Måske er det lidt vel overmodig ?

Ihvertfald fik Mand, yngsten og jeg et gevaldigt chok lørdag aften. Hold nu maule main… Det lød som kugler, eller bolde, der trillede ned af en rutchebane. Og det blev bare ved ! Og ved. Og vi kiggede rundt i stuen ? Kunne ikke se noget.. Indtil vi kom ind i kontoret… Noooooo.

Den ene hylde havde simpelthen givet fortabt ! Bang, krashj, boing… Hylden med OPI var død. Og der var lilla lak, pænt mange steder…

Heldigvis, var der kun én lak der måtte lade livet. Og en del der lige skulle rengøres. Og en hvid væg, der nu har et pænt ? lilla touch.. Ahem.. Jeg skyndte mig at fjerne resten af lakkerne, for hylderne er ca. lige gamle, men alligevel ikke mere end måske 1½ år ? Og der var ihvertfald én mere, der ser ud til at gabe lidt i siderne.

Mand mener, han kan skrue dem alle sammen, sammen i siderne, så de kan holde igen. Pheeww, mand hvor vi kom op af sofaen… Så peeps ! Hvis I har IKEA Lack hylder – så tjek lige om de gaber i siderne.. Hvis de gør ? Så tøm dem !

Jeg advarer mod stærke billeder !

R.I.P – OPI – Pamplona Purple.

Og undskylder for rodet, jeg var igang med at rydde op, da jeg tog billederne 😉 Tænkte, at det var vigtigere at rydde op og tørre lak op, end at tage billeder til Jer ? Ja, undskyld, jeg ved ikke hvad jeg tænkte på 😉 Billeder først. Altid !

1 2 3 4 5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Appeal4 // Lucky robin