PAPA // Boganmeldelse // Jesper Stein

FOREO ISSA HYBRID // Tandbørste

Reklame.

Smuk elektrisk tandbørste fra FOREO. ISSA Hybrid Lavender – kan købes i Matas lige her.

Den er virkelig skøn at bruge, og tænderne føles super lækre, og som om man lige har fået en tandrensning ved tandlægen.. It’s not a joke…

Den har almindelige børstehår i midten, og er så omringet af små silikonebørster.

Den lyser for enden, når du har børstet i 2 minutter, og altså er færdig (Hvis du har været hele vejen rundt 😉 ) Og så skal man huske, at man ikke bruger en elektrisk tandbørste på samme måde, som man bruger en almindelig. Man skal ikke bare børste løs i munden, men lade børsten køre ligeså stille fra den ene tand til den anden.

Den holder strøm længe ! Nu har jeg ladet den op inden jeg begyndte at bruge den, og det var d. 30. Maj. Dvs. mere end 3 uger, hvis den bruges 2 gange om dagen. Jeg har indimellem snydt lidt – for at se om jeg kan se eller mærke forskel, så jeg har ikke brugt den hver dag. Man KAN godt mærke forskel. Tænderne har en meget mere glat overflade, end når jeg bruger den almindelige tandbørste. Den er nem at lade op, jeg havde den bare siddende i min computer. 

Den bruger 11.000 high-intensity pulseringer pr. minut, for at opløse plak. Den masserer ligeledes dit tandkød.

Silikone er meget hygiejnisk, og tager ikke så godt “imod” bakterier. Dvs. at din alm. tandbørste faktisk indeholder op til 10.000 flere bakterier – end denne børste gør.

Den er god at holde ved. Lige i starten, synes jeg faktisk den så ret stor og klodset ud. Og derfor gik der lige et par dage, inden jeg tog den i brug. Men den er på ingen måde stor, når den først er i brug. Silikonebørsterne, flytter sig jo let og hurtigt, i forhold til alm. tandbørste hår. Og den er god og ergonomisk at holde ved.

Og så kan man købe nyt børstehoved, når man synes den trænger til det.

Desuden findes den også i mindre udgave, så den kan benyttes til/af børn.


Tandbørsten er modtaget med henblik på anmeldelse. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og tjener ingen penge på at blogge. Jeg skriver om det jeg finder interessant, og som passer ind i bloggens tema. Det er atlid min helt ærlige mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAPA // Boganmeldelse // Jesper Stein