Starskin Ansigtsmasker // Face Sheet Mask

Goodiebox // The Members Box // August 2017

Reklame


The Members’ Box


Goodiebox The Members Box August 2017August måneds Goodiebox bød på nogle af medlemmernes  yndlingprodukter. Der er 4 medlemmer der har været på besøg, for at tage del i sammensætningen af boksen. De har delt ud af deres meninger og givet deres egne tips til, hvordan de vil bruge boxen. Vi har alle forskellig smag, og derfor kan det være svært at tilgodese alle medlemmers højeste ønske hver måned. Men skal vi ikke lige tage et øjeblik og hylde Goodiebox ? For at de måned efter måned finder en masse goodies til os. Noget de gør sig umage med, og gør for vores skyld ? Dét synes jeg egentlig de fortjener. Så fra mig skal der lyde et TAK. Tak fordi I prøver. Tak fordi I gør Jer umage. Hver måned.

Og lad os så se på, hvad August havde at byde på.Goodiebox The Members Box August 2017Ole Henriksen Counter Balance Oil Control Hydrater  Vejl. uds.pris 385,- for 50 ml. Her er  7 ml.

I love it ! Jeg er vild med Ole Henriksen. Han er sådan en dejlig personlighed, og udstråler altid varme, glæde og kærlighed. Og så synes jeg hans produkter er helt fantastiske. Denne serie af Ole Henriksen er en spritny serie af produkter til olieret og kombineret hud. Denne hydrater matterer og har en reducerende effekt på hudens porer.

Ole Henriksen Find Your Balance Oil Control Cleanser Vejl. uds.pris 197,- for 147 ml. Her er  30 ml.

Denne cleanser  renser i dybden med det særlige Green Fusion Complex og glykolsyre.

Begge produkter kommer selvfølgelig i den smukke og friske grønne farve. Stærke farver er noget Ole Henriksens er kendt for.

Nails Inc. Powered by Collagen Ridge Filling Base Coat. Vejl. uds.pris 145 kr. FULL SIZE

Det er ikke første gang vi får et produkt fra Nails Inc. Denne gang er det dog ikke en af deres smukke farver, men et produkt der kan gøre at din lak lægger sig pænere. Det er nemlig en ridgefiller. En ridgefiller gør, som navnet antyder, at du kan jævne neglen ud. Hvis du har riller i neglene (hvilket man kan have af mange forskellige årsager, medicin, sygdom, ødelagte negle), kan du lægge denne først, som basecoat, og lægge din alm.  lak ovenpå. Og neglen vil se fin og jævn ud. Så ikke nok med at den jævner neglen – den er også en basecoat, så du beskytter din negl mod misfarvninger. Men dens mælkehvide farve vil også få din neglelak til at syne skarpere – at få et “pop” – som jeg plejer at sige 😉

Miqura Premium Foot Mask. Vejl. uds.pris 69 kr.  FULL SIZE

Jeg husker tydeligt da vi sidst fik en foot mask i Goodiebox. Så skønt at føle fødderne bagefter. Men en meget anderledes følelse at tage noget så koldt, fugtigt og klistret omkring fødderne. Men jeg lover – det er altså bare lige noget man skal komme over. For man får de lækreste blødeste fusser bagefter. Den er kølende og lindrende på ømme fødder, og fødderne efterlades som babyhud. Du skal bare proppe fødderne ned i sokkerne og lukke dem til – put evt. et par sokker (hyggesokker?) ovenpå, og sæt dig tilbage og nyd det i 20 min. Du kan massere resterne af masken ind i huden bagefter.

PIXI Multibalm Baby Petal. Vejl. uds.pris 110 kr. FULL SIZE

Multiprodukt fra PIXI. Brug den på kinderne, hvor den er let at blende ud. Vil du have lidt mere farve på øjnene, kan du fint duppe denne på også. Kom læbepomade på læberne, og dup PIXI ovenpå med en læbepensel. Den har et cremet touch, og et naturligt look.

The Vintage Cosmetics Company Eye Lash Curler.  Vejl. uds.pris 60 kr. FULL SIZE

Jeg bruger én hver eneste dag, og jeg tænker vi er mange i samme båd. Det giver lige lidt extra til vipperne, hvis man bukker dem med en curler inden man bruger sin mascara. Så bukker vipperne lidt opad, istedet for at stå lige ret ud.. Jeg kan ihvertfald ikke undvære min. Jeg har et par stykker at skifte med, og jeg glæder mig også til at forsøge med denne. Om der er forskel på dem, eller det kan være det samme hvilken man bruger ? Har du erfaring med det?

EMITÈ Millesis Active Eye Light. 101 Concealer. Vejl. uds.pris 100 kr. FULL SIZE

Til at lysne mørke rande under øjnene, uanset din hudtype – eller brug den som pleje til det fine og sarte område omkring øjnene. Hvis din hud er lys, fungerer den fint som concealer, og er du lidt mørkere, kan du bruge den til at lysne området under din foundation. Desuden indeholder den en række aktive ingredienser, som styrker blodcirkulationen, og strammer huden op.Goodiebox The Members Box August 2017En helt udemærket box. Men jeg er måske lidt skuffet over, at der ikke var nogle af medlemmerne der har CLEAN som favorit ? Dét ville jeg have valgt hvis det var mig 😉 Men det er altid sjovt at se hvad andre har som favoritprodukt. Og det er også derfor at man ikke kan være tilfreds altid. Vi er alle forskellige. Men Alt er love <3

Er du blevet nysgerrig på Goodiebox ? Kunne du tænke dig at få en lækker box med selvforkælelse ind ad døren hver måned ? 169 kr. om måneden incl. forsendelse.

Her kan du se hvordan du tilmelder dig.  

Du kan søge på bloggen, og se alle tidligere boxe jeg har modtaget.


Goodieboxen er modtaget til anmeldelse. Jeg bliver ikke bedt om at skrive dette indlæge, og bliver heller ikke betalt for at skrive på bloggen. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Starskin Ansigtsmasker // Face Sheet Mask