Alias Alex // Boganmeldelse // Jenn Bennett

Goodiebox // September 2017 // Look Good Feel Better

Reklame


Look Good Feel Better


I denne måned er Goodiebox gået sammen med Look Good Feel Better. Det er en humanitær forening der hjælper kræftramte kvinder. De arrangerer hudpleje- og makeupkurser med det formål at give opmuntring, vejledning og selvforkælelse i en svær tid. Goodiebox, Look Good Feel Better, Makeup, GoodieboxdkI år har Look Good Feel Better 20 års jubilæum. Det startede ud i USA med hudpleje- og makeupkurser for kræftramte kvinder. En mission om at give dem selvtillid og velvære i en svær sygdomsperiode. I dag er foreningen i 27 lande, og i Danmark alene, har mere end 18.000 kvinder deltaget i kurserne gennem de sidste 2 årtier. Kvinderne møder ligesindendede i samme svære situation på kurserne rundt om i landet. Her lærer de at lægge en hverdagsmakeup, så de kan føle sig godt tilpas. De genfinder sig selv, før de mistede hår, øjenbryn og vipper, de får lov at være kvinder og ikke bare patienter. Det er en dag med positiv energi, grin, nærvær og en stund, hvor det er okay at dyrke selvforkælelsen og skønheden. Hvis du vil læse mere kan du tjekke siden ud her – www.Lookgoodfeelbetter.dk 

Beauty skal være sjovt, give selvtillid og en følelse af selvforkælelse, og det fortjener de her kvinder så meget. Derfor donerer Goodiebox det samlede overskud fra denne måneds box til netop denne forening.

I forvejen bliver Look Good Feel Better støttet af nogle af de allerstørste kosmetikvirksomheder, og derfor er denne måneds box fyldt med produkter fra netop disse brands.

Lad os se på denne måneds forkælelse.

Goodiebox, Goodiebox DK, Goodiebox September 2017, Makeup, Look Good Feel Better, MånedsboxELIZABETH ARDEN Eight Hour Cream Skin Protectant. Vejl. uds.pris 300 kr. Full size. 

Den glæder jeg mig virkelig til at prøve. Det er jo sådan et produkt man har hørt om de sidste 20 år. Eller jeg har ihvertfald – men aldrig fået købt. Det er en vaskeægte klassiker som millioner af kvinder verden over har som yndlingsprodukt. Det er en multifunktionel skønhedsbalsam, som både kan bruges når læberne sprækker eller  neglebåndene flosser (Det gør mine for tiden..) Den genopbygger, lindrer, beskytter og heler revnet og tør hud, og kan bruges på hele kroppen. Kender du den?

NIVEA Daily Essentials Sensitive Day Cream. Vejl. uds.pris 79,95. Full size.

Nivea er nivea er nivea. Og alle kender Nivea. Dette er en lækker dagcreme der giver din hud fugt og beskyttelse. Den beroliger huden, reducerer rødme og giver intensiv fugt samt beskyttelse med SPF 15. Den kan også bruges hvis din hud er meget sensitiv. Uden parfume og farvestoffer. Den dufter af ingenting. Og det er den gode ingenting 😉 I kender min duftnæse… Og denne her er helt fin.

VICHY Pureté Thermale Cleansing Gel. Vejl. uds.pris 145 for 200 ml. Her er 15 ml.

Rensegel fra Vichy – og den dufter rigtig skønt. Husker du at rense huden hver dag? Jeg gør det – næsten hver dag… (Sorriii – men nogle gange er jeg SÅ træt..) Men jeg elsker mig selv lidt højere når jeg er inde i en god periode, og får gjort det hver dag. Gelen her, hjælper med at rense i dybden og får bugt med snavs og skadelige partikler. Du kan bruge den både morgen og aften på en fugtig hud – og skyl efter med vand. Din hud efterlades frisk og ren og med en strålende glød.

MAX FACTOR Masterpiece Max Mascara Vejl. uds.pris 129 for 7,2 ml. her er 5,3 ml. 

Jeg har haft rigtig mange Max Factor mascaraer i tidens løb – og jeg har aldrig været skuffet. Jeg har haft mere end 1 yndling derfra. Denne her er med gummibørste, som er min foretrukne, så den bliver også god, det er jeg sikker på. Masterpiece Max giver dine vipper intens volumen, samtidig med at den definerer og adskiller vipperne i et enkelt strøg. At jeg så giver den henmod 10 strøg 😉 altid – er jo en anden sag. Gummibørsten gør den nem at arbejde med.

L’OREAL PARIS Infaillible Les Accessoires, Makeup Brush. Vejl. uds.pris 79,95 – 119,95.

Jeg har fået en Blush brush – der har været forskellige børster med i boxene. En god makeup-pensel skal alle ha. Eller én – er jo på ingen måde nok 😉 men gode pensler gør altså meget for din makeup. Engang havde jeg bare en til ansigtet og en til øjnene… Måke havde jeg også en til blush.. Men det var det. Det har ændret sig – for at sige det sådan… Jeg elsker børster, og jeg elsker at have mange af dem. Husker du forresten at rense dem? Men den snak kan vi tage en anden dag. 😉

Har du fået lyst til at modtage en goodiebox hver måned. En box med forkælelse til dig. Eller du kan dele ud af de produkter du måske ikke selv kommer til at bruge. Så kan du læse meget mere – og tilmelde dig her. Det koster 169 kr. om måneden, incl. levering.

Goodiebox, Goodiebox September 2017, Goodiebox DK, Makeup, Look Good Feel Better


Goodieboxen er modtaget til anmeldelse/test. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får, og jeg skriver om det jeg synes, passer ind i bloggens tema. 


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alias Alex // Boganmeldelse // Jenn Bennett