Bliv her // Boganmeldelse // Elle Kennedy & Sarina Bowen

Goodiebox // Januar 2019

Reklame

Goodiebox // Keep it Fresh

Goodiebox, Goodieboxdk, Goodiebox Danmark, Goodiebox Denmark, Krummes Krumelurer, Krummeskrummelurer, Anmeldelse.Årets første box. Årets første forkælelse. Keep it fresh er med til at give dig et lille lys i mørket. Her i det mørkejanuar. Hvorfor føles januar altid så lang? Keep it fresh byder på produkter der med rens, pleje og shimmer kickstarter din hud og byder på forkælelse i flydende, fast og skummende form.

Let’s have a look, shall we?Goodiebox, Goodieboxdk, Goodiebox Danmark, Goodiebox Denmark, Krummes Krumelurer, Krummeskrummelurer, Anmeldelse, Goodiebox Beauty Blender, Youth Lab, CC Complete Cream, Rodial Vit C. Brightening Mask, Ivy Aïa Cleansing Mousse With Vitain B3, Laritzy Cosmetics, Keep It Fresh,Rodial. Vit C Brightening Mask. Vejl. uds.pris 645 for 50 ml. Her er 20 ml.

Hjælper på både udstråling og glød, udjævner farveforskelle og giver en mere ensartet hudtone. Brug et tyndt lag på afrenset hud og lad virke i 15-20 min, før den vaskes af med lunkent vand.

Ivy Aïa. Cleansing Mousse with Vitamin B3. Vejl. uds.pris. 49,95. Full size.

Ivy Aïa er for mig et nyt produkt herhjemme. Jeg læste en del om det for måske et års tid siden, og var vældig interesseret, men kom ikke videre med det. Mildt produkt der ikke udtørrer huden, og kan bruges af alle hudtyper, da den er både fugtgivende og plejende. Ryst flasken og massér produktet ind i huden – skyl efter med lunkent vand.

Goodiebox. Beauty Blender. Vejl. uds.pris 119 kr. Full size.

Beautyblendere er både elsket og hadet. Jeg har nogle stykker, men kan ikke finde ud af om jeg er fan… Det er vigtigt at den bliver brugt fugtig, ellers sluger den alt produktet du skulle ha haft i ansigtet. Den er god til at udglatte når man har kommet foundation og concealer på.

Youth Lab. CC Complete Cream SPF 30. Vejl. uds.pris. 209,- for 50 ml. Her er 20 ml.

Ikke et nyt mærke i Goodieboxen. Og deres produkter er normalt ret gode. Glæder mig til at få prøvet denne og om den passer til min hudtone. Der er både fugt, pleje, glød, solbeskyttelse og ensartet hudtone med en one-colour-fits(almost)-all-farve. Du kan bruge den alene, eller under en pudder.

Laritzy Cosmetics. Dew Pot. Vejl. uds.pris 130 kr. Full size.

Sådan én burde alle eje. Den hjælper dig med at fremhæve dine bedste træk. Cremet lille lækkerhed der kan bruges som highlighter, blush eller øjenskygge. Nem at påføre med fingrene – eller du kan bruge en børste, hvis du foretrækker det. Brug en lille smule – eller meget hvis du vil intensivere.

Alt i alt, må jeg sige at jeg er vild med månedens box. Ivy Aïa har jeg kigget på længe, og gerne villet prøve nogle produkter fra. Masken fra Rodial lyder virkelig lækker og den glæder jeg mig til at forkæle mig selv med, når jeg lige får overskud på den konto igen. Dew Pot fra Laritzy Cosmetics, tror jeg alle burde eje. Den kan jo bruges til alt..

Til sidst får vi denne gang en opskrift på en lækker ansigtsmaske man selv kan lave hjemme i køkkenet. Eneste du skal bruge er banan, honning og friskpresset appelsinjuice. 😀

Er du blevet mere interesseret? Vil du læse mere om Goodiebox? Måske prøve at få din egen box tilsendt hver måned? Forvivl ikke 😉 Du kan læse meget mere lige her.

169 kr. incl. levering. Der er altid en samlet værdi på meget meget mere. Og det er da ikke altid at jeg kan bruge alle produkterne. Men så kan jeg forære dem væk. Jeg har både veninder og min mor der glædeligt tager imod produkter jeg ikke selv lige kan bruge. Så det er da også mega fedt at have et lille lager at dele ud af <3 Goodiebox, Goodieboxdk, Goodiebox Danmark, Goodiebox Denmark, Krummes Krumelurer, Krummeskrummelurer, Anmeldelse, Goodiebox Beauty Blender, Youth Lab, CC Complete Cream, Rodial Vit C. Brightening Mask, Ivy Aïa Cleansing Mousse With Vitain B3, Laritzy Cosmetics, Keep It Fresh,

Boxen er modtaget til test og anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og jeg har ingen økonomisk interesse i at blogge. Jeg blogger om det jeg har lyst til, og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv her // Boganmeldelse // Elle Kennedy & Sarina Bowen