SKØNHED & MAKEUP

Beauté Pacifique

6. november 2016

Jeg har hørt om Beauté Pacifique i flere år, uden selv at have haft fingrene i det. Men nu har jeg prøvet. Og jeg er fan.

2

3 produkter har jeg, at vise Jer.

En renseskum, en exfoliering, og en lermaske.

Renseskummen bruger jeg, til at fjerne makeup i ansigtet om aftenen. Men ikke til øjnene. Der står på, at det ikke må komme i nærheden af øjnene, og jeg kan give dem ret 😉 For den første aften, kom der lidt i øjnene, da jeg havde taget den med i bad. Og selvom jeg bare ville bruge den i ansigtet, kunne jeg altså ikke undgå øjnene, da jeg stod i badet. Men den er rigtig lækker at bruge, grundig, dufter helt ok, og er behagelig at bruge. Den kan bruges af alle hudtyper, samt både af mænd og kvinder. Den fjerner overflødigt fedtstof, og renser huden effektivt, uden at udtørre. Faktisk, så kan den bruges som barberskum. Og så ser den bare rigtig lækker ud. rens

Ansigtspeelingen, er en exfolierende maske, der er behagelig at bruge. Der er små bitte korn i, som man – lige så stille – kan scrubbe ansigtet med. Et par gange om ugen, har huden godt af, at få fjernet døde hudceller. Exfoliér huden stille og roligt, i runde bevægelser, i godt 2 minutter. (Her skal du selvfølgelig også undgå at komme for tæt på øjnene). Indeholder små perler af polyethylene, der exfolierer, uden at irriterre huden. perlerne nulrer blot de døde hudceller af, uden at rive huden. Denne kan også bruges af alle hudtyper – endda på uren hud. Peelingen indeholder bl.a. glycerin, som er et af de mest fugtgivende ingredienser der findes, og gør huden blød og lækker. Sidst jeg brugte den, exfolierede jeg endda mine læber lidt 😉 – uden problemer.scrub

Lermasken renser din hud for overflødigt fedtstof. Hvis du har helt alm. hud, skal du blot anvende den en enkelt gang pr. uge. Men har du tør hud, kan den bruges 2 gange. Der er 3 forskellige lerarter, der tilsammen opsuger fedtstof og olie fra huden. Ferskensaft tilfører din hud en frisk følelse, og en svag, naturlig duft. Lermasken, er en rigtig skøn maske. Måske endda den maske, jeg til dato, har prøvet, der er mest lækker. Den er nem at fordele i ansigtet, tørrer let ind, med uden at det krakelerer, mens man bruger den. Det har en skøn konsistens, ikke for tynd, og ikke for “hård”. Og den er nem at fjerne igen. Jeg tog bare en våd vaskeklud og tørrede over ansigtet. Den skal være på huden i 10 minutter, hvorefter den fjernes med lunkent vand. Bagefter kan du bruge din alm. renserutine, og slutte af med en god fugtighedsgivende creme.lermaske

Jeg ved, at Beauté Pacifique produkter, bl.a. bliver brugt rundt omkring til kræftpatienter. Der er nogle af deres produkter der er gode til ar, og så er det skånsomt for huden.

Beauté pacifique er et dansk mærke, med mere end 15 år på bagen. Deres produkter er meget skånsomme for huden, til trods for, at de bruger parfume i nogle af deres produkter. Men den parfume de bruger, får de specialfremstillet, så de undgår de 26 parfumestoffer, som EU har udpeget som allergi-risikable.

De er udviklet i tæt samarbejde med hudlæger, som også er tilhængere af, at de tilfører gode og attraktive dufte.

Generelt er Beauté Pacifique uden parabener – pånær et enkelt produkt. Og det er faktisk lermasken ^^ som I kan læse om, længere oppe. Parabener anvendes for at sikre, at der ikke opstår bakterier og svampevækst i produkterne, og lermaskens essentielle råvarer, kan altså endnu ikke fremskaffes uden parabener.

Beauté Pacifique er, som skrevet, et dansk mærke, der virker effektivt på både solskader, og aldersforandringer. Find alle deres produkter her. 11)

Produkterne er modtaget til anmeldelse/test. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. Jeg tjener ingen penge på bloggen, og jeg skriver om det jeg har lyst til, og som passer ind i bloggens tema. 

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Tina Hansen 7. november 2016 at 12:36

    Jeg har længe haft problemer med at finde nogle produkter der passer til min hud og er faktisk fornyligt blevet anbefalet netop disse produkter, måske det er på tide at jeg prøver dem. Det lyder jo bestemt som om at du har været meget godt tilfreds 🙂

  • Skriv kommentar