Davines // Hårpleje

Sporene vi efterlader os //Boganmeldelse//Pernilla Ericson


Reklame


Boganmeldelse


Titel: Sporene vi efterlader os

Forfatter: Pernilla Ericson

Forlag: Harper Collins Nordic

Genre: Krimi

Serie:  Nr. 1. i serien om Erlagruppen 

Udgivet: Januar 2017

Antal sider: 364

Læst som: Papirbog, modtaget fra forlaget.


Pernilla Ericson, Sporene vi efterlader os, Anmeldelse af Sporene vi efterlader os, Pernilla Ericson Sporene vi efterlader os, Harper Collins, Harper Collins Nordic, Krumme anmelder, Krummes Krummelurer, Erlagruppen, Liv Kaspi, Rickard, Aminah, Edith, Krimi, Anmeldereksemplar, Svensk, Jeg finder dig, Liv er på tvungen orlov, mens en intern efterforskning er i gang. Hun headhuntes, sammen med Aminah og Rickard af Edith, til en sag om at finde dem der hærger ved den grønne metrolinie. Der sker overfald på kvinder, og ingen kan finde noget at arbejde videre med. Erlagruppen etableres.

Edith – en pensioneret professor i kriminologi, har iværksat sin egen undersøgelse af en serie bastialske voldtægter langs med den grønne metrolinje. Hun har headhuntet Rickard – fordi der ikke er noget han ikke kan skaffe – han er underverdenens problemknuser;) Og Aminah – fordi hun er et lysende hackertalent, Men ingen er usynlig – heller ikke Aminah, og Edith har fundet dem alle 3. Liv bliver af sine chefer kaldt en lysende begavelse. Men er også anset for at være en besværlig betjent, der har det med at kæfte op, og som ofte(st) går sine egne veje.

Deres efterforskning kommer rundt i de dybeste afkroge af både internettet og den virkelige verden. Der er ikke den ting Aminah ikke kan finde på internettet. Hvis du har bevæget dig rundt – kan hun finde dig. De finder ud af, at dem de har med at gøre, har planlagt det meget nøje, det er ikke tilfældighedernes spil de er oppe imod. De forsøger at finde nålen i høstakken. Det bliver en kamp mod tiden. De overvåger en masse forskellige mennesker, og arbejder i døgndrift. De forsøger at hjælpe, der hvor politiet er gået i stå.

Virkelig spændende krimi, der tangerer over mod thriller. Forfriskende sprog, og ting jeg ikke har læst om før. Pernilla er noget for sig – der er gang i den fra side 1, og der er ikke en kedelig side iblandt. Så fedt.

Jeg mødte kort Pernilla til krimimessen i Horsens 2018, da min veninde skulle interviewe hende – jeg kunne desværre ikke være med, da jeg havde et andet arrangement – så jeg nåede kun at tage billeder af dem, og høre det første. Men allerede inden da, havde Maria sagt at de her bøger – dem SKULLE jeg læse. Og når hun siger sådan – så plejer det at være rigtigt, og jeg blev ikke skuffet.Pernilla Ericson, Sporene vi efterlader os, Anmeldelse af Sporene vi efterlader os, Pernilla Ericson Sporene vi efterlader os, Harper Collins, Harper Collins Nordic, Krumme anmelder, Krummes Krummelurer, Erlagruppen, Liv Kaspi, Rickard, Aminah, Edith, Krimi, Anmeldereksemplar, Svensk, Jeg finder digDer er 5 hjerter ud af 5 til Sporene vi efterlader (Eller 5 blodklatter..). Jeg var fanget fra side 1, og til den allersidste side. Og jeg forventer at vi hører meget mere fra Pernilla Ericson – heldigvis er jeg allerede godt igang med bog nr. 2 – Jeg finder dig. Og endnu mere heldigvis 😉 ved jeg, at hun også har færdiggjort bog nr. 3 om Erlagruppen. Sådan Pernilla – stærk debutroman. Jeg finder dig, Pernilla Ericson, Sporene vi efterlader os, Anmeldelse af Sporene vi efterlader os, Pernilla Ericson Sporene vi efterlader os, Harper Collins, Harper Collins Nordic, Krumme anmelder, Krummes Krummelurer, Erlagruppen, Liv Kaspi, Rickard, Aminah, Edith, Krimi, Anmeldereksemplar, Svensk,


Bøgerne er modtaget fra forlaget. Jeg er ikke blevet bedt om, ej heller betalt for, at skrive denne anmeldelse. Jeg skriver om det jeg finder passer ind i bloggens temaer. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine blogindlæg.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Davines // Hårpleje