Åbne hænder // Boganmeldelse / Andreas Monrad Pedersen

Beauty Bear Vegan Vitamins // Billigvoks.dk

Reklame

Beauty Bear, Beauty Bear Tan Vegan Vitamins, Beauty Bear Hair Vegan Vitamins, Billigvoks, Billigvoks.dk, Anmeldelse, Bamsevitaminer, Vegan vitaminsHvem kender ikke til det med at man måske går og glemmer de der vitaminer… Jeg gør ihvertfald. Men måske har du hørt om Beauty Bear? Slik til morgenmad.. Ja tak da. De smager, helt seriøst, fuldstændig ligesom vingummi. Jeg er vild med smagen.

Beauty Bear er en dansk virksomhed, der producerer vegetabilske kosttilskud, der fremmer den naturlige skønhed indefra. De findes til både hår, hud, negle samt tan.

Man må kun tage 2 bamser hver dag! Og tro mig – du har lyst til flere 😉 For de her bamser smager simpelthen så skønt. De skal helst tages til et måltid og sammen med lidt vand. De er veganske og altså hverken tilsat kunstige farver eller smagsstoffer. Der er 60 bamser i hver bøtte, så den holder i en måned.

Hvert produkt har deres egen smag.

Hair – smager af solbær

Nails – smager af grønne æbler

Skin – smager af hindbær

Tan – smager af fersken

Jeg har væet så heldig at modtage 2 selvvalgte produkter jeg kunne teste, og valget faldt på hår og tan.Beauty Bear, Beauty Bear Tan Vegan Vitamins, Beauty Bear Hair Vegan Vitamins, Billigvoks, Billigvoks.dk, Anmeldelse, Bamsevitaminer, Vegan vitaminsCARE FOR YOUR HAIR – IT’S THE CROWN YOU NEVER TAKE OFF.

Jeg har nu taget produkterne i godt og vel 3 uger. Jeg ser ikke nogen egentlig forskel, dog synes jeg at jeg fælder mindre når jeg vasker hår. Og dét er en stor fordel for mig, som har fint, tyndt og skandinavisk hår. Så jeg håber at jeg kan se en effekt på tykkelsen også snart 😉

De smager af solbær, indeholder bl.a. Biotin og Zink, A, B, C, D3  og E vitaminer.

GOLDEN SKIN IS ALWAYS IN.

Tan Vitamins indeholder betacaroten og acerola-ekstrakt, der giver huden lækre C-vitaminer samt beskytter cellerne imod oxidativt stress. Du får en smuk og vedvarende tan. Der anbefales, at starte med vitaminerne 4-5 uger inden man skal i solen og fortsætter, indtil solsæsonen er overstået. Og man skal endelig huske solcremen! (Anbefales ikke til rygere…) Tan-bamserne smager af fersken.

MEN faktisk er der denne gang også lidt held til Jer. For jeg har nemlig fået mulighed for at udlodde en omgang hårvitaminer til én af Jer. Hvor heldig er I lige?

LODTRÆKNINGEN FOREGÅR PÅ INSTAGRAM – så smut derover og vær med <3

Der er kun 2 regler <3

Følge mig på instagram – Krummes Krummelurer

Følge Billigvoksdk på  Instagram

Og så selvfølgelig lægge en kommentar på instagram med Jeres yndlingsemoji. Hvis I tagger nogle veninder bliver jeg virkelig glad <3Beauty Bear, Beauty Bear Tan Vegan Vitamins, Beauty Bear Hair Vegan Vitamins, Billigvoks, Billigvoks.dk, Anmeldelse, Bamsevitaminer, Vegan vitamins

Produkterne er modtaget til anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og har ingen økonomisk interesse i bloggen. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åbne hænder // Boganmeldelse / Andreas Monrad Pedersen